Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2023
Festival Muzică

AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul – se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul – se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei Share AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul – se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei
AMESTEC - Festivalul unde atingi cerul - se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei


AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul – se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei

Cea de-a doua ediție va avea loc în satul Deluț

AMESTEC este singurul festival independent de muzică și alte arte, care are loc în satul Deluț, comuna Fundu Moldovei, în județul Suceava, la o aruncătură de băț de Câmpulung Moldovenesc. Bazele evenimentului au fost puse de un grup de prieteni care au copilărit în zonă și au fondat asociația Amestec, pentru a revigora spațiul natal, a pune în valoare natura și a oferi oportunități tinerilor de acasă.

Prima ediție a festivalului, desfășurată în vara anului 2022, a reușit să transmită participanților autenticitatea și farmecul zonei Bucovinene, combinând cu măiestrie elementele tradiționale cu cele contemporane ale muzicii, artei vestimentare și artelor plastice. Astfel, s-a conturat o rețetă magică care a adus veșnicia specifică satului mai aproape de toți cei prezenți.

AMESTEC - Festivalul unde atingi cerul - se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei

AMESTEC se pregătește să revină între 18 și 20 august, oferind o nouă experiență de neuitat în mijlocul naturii bucovinene. Participanții vor avea parte de numeroase activități diverse, precum concerte live, DJ sets, gastronomie locală autentică, expoziții și instalații de artă contemporană, șezătoare cu ateliere de creație, dans, drumeții și plimbări cu bicicleta sau căruța.

Printre artiștii care vor urca pe scena celei de-a doua ediții se numără unii dintre cei mai apreciați cântăreți de hip-hop și DJ din România, mulți dintre ei având pentru prima dată ocazia de a performa în regiunea Bucovinei. Macanache, Argatu’, Sllash & Doppe, Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Sauce, Chiribaw, Bea, Madliquid și mulți alții, care vor încânta publicul cu ritmurile lor captivante și energizante.

Organizatorii evenimentului pun la dispoziția iubitorilor de festivaluri un număr limitat de 1950 de abonamente, asigurându-se astfel că fiecare participant va avea parte de o poveste bine spusă și simțită, într-o atmosferă intimă și lipsită de aglomerație. „Ca organizatori, am fost implicați în numeroase activități care promovează prietenia și creează amintiri de neprețuit. AMESTEC este un proiect care izvorăște din suflet și este dedicat în primul rând prieteniei autentice, dar și convingerii că muzica are puterea de a uni oamenii în cadrul celor mai frumoase povești (Călin Popovici, organizatorul festivalului Amestec).

Abonamentele vor putea fi achiziționate la prețul de 250 lei (acces general) și 280 lei (camping inclus) pe iabilet.ro

Fii la curent cu noutățile, pe paginile festivalului: WebsiteFacebook / Instagram

AMESTEC - Festivalul unde atingi cerul - se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.