Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2023
Lifestyle Festival

Fii voluntar la CODRU Festival 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Fii voluntar la CODRU Festival 2023 Share Fii voluntar la CODRU Festival 2023
Fii voluntar la CODRU Festival 2023


Fii voluntar la CODRU Festival 2023

CODRU Festival caută voluntari plini de entuziasm care vor să participe și să traiască alături de echipă aventura completă a organizării celei de-a treia ediții a festivalului. Evenimentul va avea loc între 27-29 august langă Timișoara. Voluntarii sunt o componentă extrem de importantă în procesul organizării evenimentului.

Ce înseamnă să fii voluntar la CODRU Festival? Te implici activ în construcția, organizarea și desfășurarea festivalului. În schimb ai oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, organizare și să lucrezi în echipă. Și, bineînțeles, ai acces gratuit la concerte și activități în timpul festivalului.

„Succesul unui eveniment este un efort al întregii echipe. Întreaga noastră activitate este conturată în jurul unei nevoi simple: să iubim mai mult natura și să învățăm cum să o protejăm mai bine. În fiecare an organizăm o sesiune de plantare CODRU. Plantăm mii de puieți împreună cu voluntarii, care nu sunt puțini, iar asta ne bucură. Acum avem nevoie de voluntari care să ne ajute și la organizarea evenimentului, iar rolul lor este să participe la fiecare etapă a procesului împreună cu echipa noastră”, a spus Victor Balaniuc – General Manager CODRU Festival.

Fii voluntar la CODRU Festival 2023

Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă sau locație, la acest formular.

Anul trecut festivalul s-a bucurat de implicarea a peste 200 de voluntari pentru ca experiența celor patru zile să fie așa cum merită fiecare participant. În total, peste 25 de mii de oameni au cântat și dansat la Pădurea Bistra, lângă Timișoara.

Energia a zeci de mii de participanți și a sute de persoane implicate în organizarea lui a adus singura nominalizare din anul acesta, a unui eveniment din România, în cadrul European Festival Awards la categoria Best Medium Festival in Europe. După votul publicului și al juriului, format din experți culturali din mai multe țări europene, CODRU Festival a urcat pe lista celor mai bune 10 festivaluri.

Anul acesta vor fi amenajate 5 scene pe care vor urca : Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea. Sunt doar primele nume de artiști anunțate, urmează și alte surprize în curând.

CODRU Festival face parte din Programul Cultural Național Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, finanțat prin Consiliul Județean Timiș.

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută