Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2023
Lifestyle

Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare Share Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare
Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare


Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare

22 proiecte sportive vor pune Orașul în Mișcare în anul 2023 cu finanțare de la bugetul alocate de către Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte. Și anul acesta ramuri ca rugby, escaladă, sporturi nautice, fotbal, dans sportiv, alergare, haltere, volei, scrimă, fotbal american, squash, arte marțiale sunt susținute să crească gradul de practicare a sportului și a mișcării pentru cât mai mulți cetățeni.

Suma totală dedicată sportului de performanță și sportului de masă alocată prin programul de finanțare este de 2.500.000 lei. În total au fost depuse 28 de proiecte. 18 dintre ele au fost finanțate în prima etapă de examinare, iar după contestații încă 4 proiecte au urcat peste linie. Evaluarea și selecția acestora a fost făcută de experți independenți.

În ultimii doi ani, prin finanțările nerambursabile cu sume de la bugetul local al Municipiului Timișoara, au fost finanțate în total 35 de proiecte sportive, în valoare de 3.000.000 de lei: 15 proiecte finanțare cu 1.000.000 în anul 2021 și 20 de proiecte finanțate cu 2.000.000 de lei în anul 2022.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara este o instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara, care facilitează accesul comunității la resurse și finanțează, din bugetul local, proiecte în cultură, educație, tineret, implicare civică, sport și mediu, care dau viață unui un oraș creativ, dinamic și incluziv.

Centrul de Proiecte este organismul de implementare al Municipiului Timișoara pentru Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Proiectele sportive care pun Orașul în mișcare

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută