Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 02/06/2023
Film

„The Boogeyman”, o nouă adaptare după Stephen King

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii „The Boogeyman”, o nouă adaptare după Stephen King Share „The Boogeyman”, o nouă adaptare după Stephen King
boogeyman


„The Boogeyman”, o nouă adaptare după Stephen King

„Baubaul” („The Boogeyman”) este un nou film de groază care te va ține, în luna iunie, lipit de scaunul de cinema, de la început până la final.

Regizat de Rob Savage („Host”), un talent în ascensiune în genul Horror, filmul oferă o abordare revigorantă a conceptului de „bau-bau” și oferă o experiență cu adevărat înfricoșătoare, deoarece se centrează pe… „acea ființă care vine după copiii tăi atunci când nu ești atent”.

“Baubaul” este inspirat de nuveleta cu același nume a lui Stephen King, din 1973, care s-a mai bucurat și de alte două ecranizări, în 2005 și 2007. Noul film este bazat pe un scenariu scris de Mark Heyman („Black Swan”) și tandemul creativ Scott Beck-Bryan Woods, cunoscut pentru „A Quiet Place”.

Unul dintre aspectele remarcabile din „The Boogeyman” este abordarea unică și inovatoare a povestirii.

Filmul Horror le are ca protagoniste pe Sadie Harper, o elevă de liceu, și pe sora ei mai mică, Sawyer.

Boogeyman

Ele au trecut printr-o tragedie, moartea mamei, iar relația cu tatăl lor nu este prea grozavă. Bărbatul, pe nume Will, este un terapeut care încearcă să accepte pierderea soției. Lucrurile se agravează în momentul în care unul dintre pacienții lui Will apare pe neașteptate la ei acasă, în căutare de ajutor, și îl lasă în urmă pe The Boogeyman.

Boogeyman

Ființa supranaturală se hrănește cu emoții precum suferința și tristețea, iar familia Harper pare a fi festinul perfect. Ceea ce diferențiază acest film este capacitatea sa de a îmbina elemente de suspans, groază psihologică și teroare supranaturală. Intriga este concepută inteligent, ținând spectatorii implicați pe tot parcursul desfășurării.

Boogeyman

Distribuția lui „The Boogeyman” e una foarte talentată (Chris Messina, Marin Ireland, Vivien Lyra Blair, David Dastmalchian), fiecare actor oferind interpretări captivante, iar filmul, în ansamblul său, excelează în crearea unui decor ciudat și tensionat.

Ceea ce îl diferențiază de alte filme de groază este capacitatea sa de a aborda teme mai profunde.

În timp ce oferă țipete, explorează și puterea credinței și psihicul uman, se adâncește în temerile și vulnerabilitățile personajelor, oferind publicului o înțelegere mai bună a luptelor și motivațiilor lor.

boogeyman

„Boogeyman” este un must-see pentru pasionații de Horror, dar și pentru cei ce caută o experiență de film cu adevărat înfricoșătoare și palpitantă.

Pregătește-te deci să fii captivat și înspăimântat pe măsură ce Boogeyman prinde viață pe marele ecran, din 2 iunie!

boogeyman

Text de Silvia Trașcă | Filme | Premiere

Cinemap | Știri recomandări și programe filme

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.