Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2023
Lifestyle

Urbaniada.ro – ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Urbaniada.ro – ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov  Share Urbaniada.ro – ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov 
Urbaniada.ro - ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov 


Urbaniada.ro – ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov

Urbaniada.ro, cel mai așteptat festival de cultură urbană din regiune, anunță cu entuziasm cea de-a treia ediție a evenimentului, sub titulatura ComUNITATE. În perioada 4-6 august, comunitățile din Brașov se vor reuni pentru a celebra diversitatea și unitatea într-un cadru vibrant și inspirațional.

Ediția din acest an își propune să ofere un teren comun în care să se intersecteze industriile creative, sociale și sportive, unificându-le într-un întreg coerent. Urbaniada.ro își propune să reprezinte nu doar o simplă adunare de evenimente, ci o platformă de evoluție și dezvoltare pentru întreaga comunitate.

„Scopul platformei Urbaniada.ro este să aducă împreună diferite grupuri sociale și să le ofere un spațiu de interacțiune și colaborare într-un playground urban situat în inima orașului Brașov. Prin intermediul unei varietăți de activități, ne propunem să prezentăm comunitățile locale, inclusiv universități, licee și comunitățile sportive și artistice, ca exemple demne de urmat în cultura urbană.

În același timp, platforma Urbaniada.ro oferă tinerilor oportunitatea de a-și expune talentul și abilitățile creative, susținând astfel împărtășirea de cunoștințe și formarea de legături între comunitățile locale și tinerii pasionați de domeniul cultural și sportiv.”, declară Irene, directorul artistic al Festivalului.

Urbaniada.ro – ComUNITATE se desfășoară cu acces gratuit la evenimente și va găzdui diverse activități, inclusiv ateliere de street art, workshop-uri și expoziții de artă contemporană în aer liber. Urbaniada.ro – ComUNITATE aduce arta și cultura urbană mai aproape de public, transformând orașul într-o veritabilă galerie de artă deschisă, totodată invitând oamenii să descopere partea „luminoasă” a culturii urbane.

Festivalul Urbaniada.ro își dorește să aducă un impact pozitiv în comunitatea locală. În acest sens, mobilierul urban realizat în colaborare cu Universitatea Transilvania, secția de design, va fi donat orașului, ca o contribuție la îmbunătățirea infrastructurii urbane și la promovarea inițiativelor locale.

Urbaniada.ro - ComUNITATE: un eveniment unic care celebrează cultura urbană și unitatea comunităților din Brașov 

ComUNITATE reprezintă ideea de reunire a comunităților diferite din Brașov, la Urbaniada.ro. Evenimentul va prezenta fiecare comunitate cu ce are mai bun de oferit, prin workshop-uri, prezentări și alte activități specifice. Festivalul urmărește să ofere o platformă de schimb de idei, inspirație și conexiuni între diversele comunități din Brașov, promovând astfel incluziunea socială, relevanța economică și atracția turistică a orașului.

Astfel tinerii, artiștii, sportivii, pasionații de cultură și toți cei interesați să se alăture evenimentului Urbaniada.ro – ComUNITATE sunt chemați să descopere potențialul extraordinar al culturii urbane într-un mod activ și sănătos.

Informații despre programul și activitățile planificate în cadrul ediției ComUNITATE a festivalului Urbaniada.ro se regăsesc pe site-ul oficial www.urbaniada.ro sau la adresa de e-mail [adresă de e-mail] sau la numărul de telefon [număr de telefon].

Vino cu mintea deschisă la Urbaniada.ro – ComUNITATE, un eveniment care aduce laolaltă comunitățile și promovează valorile unității în diversitatea culturală!

Despre Urbaniada.ro

Urbaniada.ro este un festival de cultură urbană care are loc anual în Brașov și aduce împreună artiști, sportivi, tineri și pasionați de cultură pentru a celebra și promova diversitatea și creativitatea urbană. Festivalul își propune să ofere o platformă de expresie și interacțiune pentru comunitățile locale, contribuind la dezvoltarea culturală și socială a orașului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.urbaniada.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.