Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 31/05/2023
Film

Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City Share Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City
Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City


Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City

Ocazie unica de a vedea înaintea tuturor Spider-Man: Across the Spider-Verse, plus multe alte animaȚii, la preț special pentru toată lumea

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, propune tuturor familiilor si celor care iubesc animatiile de Ziua Copilului să viziteze cinematografele din rețeaua sa din București și alte 20 de orașe din țară pentru o ofertă de nerefuzat.

De 1 iunie, pentru o zi întreagă, în toate locațiile în care este prezent, Cinema City face un cadou copiilor de toate vârstele: un preț unic, de 10 lei, la orice film din oferta variată de animații pregătite special pentru Ziua Copilului.

Alegeti din micile comori pregatite doar pentru voi: Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenuluiîn avanpremieră extraordinară la Cinema City, Little Allan/Micul Allan – O aventură extraterestră, Mavka/Mavka. Zâna Pădurii, Super Mario/Super Mario Bros: Filmul, Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi, Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol. .

Amintirile alături de cei mici sunt neprețuite, mai ales de ziua lor! La Cinema City, de 1 iunie, biletele sunt doar 10 lei pentru părinți și copii! Intrați în aventura cinematografică și oferiți-le micuților o zi de vis. Prezența voastră este cel mai important lucru pentru ei.

*spectatorii filmelor din oferta, indiferent de vârstă, beneficiază de prețul de 10 lei pe bilet doar în data de 1 iunie 2023.

Link campanie: www.cinemacity.ro/static/ro/ro/promotii-copii-1-iunie-2023

Iată câteva informații despre filmele din oferta de 1 iunie:

Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenului.

AP 12

Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică in care prietenosul Om Păianjen isi va uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.

Mai multe informații aici.

Little Allan/Micul Allan – O aventură extraterestră

AG

Vacanța de vară se anunță plictisitoare pentru Allan, un băiat introvertit de 11 ani. Aventurile vor începe odată ce vecinul său obsedat de OZN-uri începe să creadă că băiatul este o antenă umană care l-ar putea ajuta să capteze informații despre o mare invazie care, crede el, se îndreaptă spre Pământ.

Dar antena improvizată nu rezistă prea mult, iar micul Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu care are de pregătit pentru școală un proiect despre pământeni. Allan trebuie acum să o ajute pe fată să se întoarcă acasă. Pe Pământ, Britney devine tot mai fascinată de micuța creatură întâlnită: de ce spune băiatul mereu că e totul bine, când părinții lui tocmai au divorțat și este evident că el nu e în cea mai bună dispoziție? Oare așa funcționează toți oamenii?

Mai multe informații aici.

Mavka/Mavka. Zâna Pădurii

AG

Mavka – un suflet al Pădurii – are de făcut o alegere imposibilă între dragoste și datoria sa de apăratoare a Inimii Pădurii după ce se îndrăgostește de un om – talentatul tânăr muzician Lukash.

Mai multe informații aici.

Super Mario/Super Mario Bros: Filmul

AG

Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie printr-un labirint subteran cu misiunea de-a salva din captivitate o prințesă.

Mai multe informații aici.

Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi

AG
Povestea unui băiețel care pornește într-o misiune intergalactică pentru a-și salva surioara din ghearele unui bărbat malițios aflat pe Lună.

Mai multe informații aici.

Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol

AG

Iepurașul Max și-a îndeplinit visul: este primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște. El și prietenii săi trebuie să-și găsească propria superputere cu care să salveze Paștele. Dar se întâmplă ceva cu totul neașteptat. Singura șansă a lui Max este să facă echipă cu vulpoiul Ferdinand, care se oferă să-l ajute. Dar poate un iepure să aibă încredere într-o vulpe?

Academia iepurașilor aduce pe marile ecrane o poveste amuzantă, plină de aventuri și transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, despre toleranță și lucrul în echipă. La sfârșit, vom vedea că nu e bine să judecăm vulpile după ceea ce știm despre ele din alte povești.

Mai multe informații aici.

Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.