Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/05/2023
Muzică

Interviu cu LEVENTE SÁNTA, Backstage Production – Organizator DISCOTECA ‘80 CLUJ și DISCOTECA ‘90 CLUJ

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Interviu cu LEVENTE SÁNTA, Backstage Production – Organizator DISCOTECA ‘80 CLUJ și DISCOTECA ‘90 CLUJ Share Interviu cu LEVENTE SÁNTA, Backstage Production – Organizator DISCOTECA ‘80 CLUJ și DISCOTECA ‘90 CLUJ


La ce ar trebui să se aștepte publicul care va participa la cele două evenimente?

Ediția a 6-a a DISCOTECA ‘80 CLUJ îi aduce pe scenă pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai acelor ani, așadar, publicul va avea parte, cu siguranță, de o seară extraordinară alături de C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO. În „completare”, în pre-ziua evenimentului, îi vom avea alături pe artiștii DISCOTECA ‘90 CLUJ 2023: LOU BEGA, LA BOUCHE, CORONA, ICE MC, CAPPELLA, DOUBLE YOU, REDNEX și BELLINI, care vor face, în egală măsură, furori. Deci, sfătuim participanțiii să se încalțe comod și să vină pregătiți pentru distracție.

Cum ați ales artiștii celor două lineup-uri? Care credeți că vor fi cei care vor atrage cei mai mulți oameni în public?

În momentul în care construim lineup-ul acestor evenimente, avem mereu în minte experiențele tinerilor acelor vremuri, artiștii și melodiile pe care aceștia și-au construit cele mai frumoase amintiri. Astfel, am ales de fiecare dată soliștii și trupele ale căror hit-uri au fost constant prezente în topuri și în difuzoarele discotecilor. Recunoaștem, desigur, că ne inspirăm uneori și din experiențele personale.

Suntem absolut siguri că, în acest an, apogeul va fi la concertele C.C. CATCH, RICCHI e POVERI și BAD BOYS BLUE, din cadrul DISCOTECA ‘80, respectiv LOU BEGA, LA BOUCHE, CORONA și ICE MC, în cadrul DISCOTECA ‘90.

Cum arată aceste două evenimente în cifre?

DISCOTECA ‘80 CLUJ găzduiește, anual, 10.000 de participanți. Pentru ca fiecare ediție să fie reușită, se mobilizează 40 de persoane în echipa de organizare, 20 de persoane în segmentul tehnic, 120 de persoane în baruri, 90 de agenți de securitate și 80 de voluntari. Estimăm un angrenaj similar pentru DISCOTECA ‘90.

Ambele evenimente se adresează Generației Y. Pot fi o experiență interesantă și pentru publicul mai tânăr?

Observăm că tinerii zilelor noastre au tendința să descopere și să experimenteze muzica retro. Așa ajung să participe la astfel de evenimente cu prietenii sau chiar cu părinții.

De-a lungul anilor, am putut distinge tot mai multe fețe tinere în public, persoane care au trăit din plin experiența muzicală. Credem și sperăm că vor fi din ce în ce mai mulți, de ce nu, mai ales că DISCOTECA ‘90 se apropie și mai mult de „vremea” lor.

Cum vă așteptați să arate aceste evenimente peste 5 ani?

Credem că ediția a 11-a a DISCOTECA ‘80 CLUJ ar putea aduce o nouă abordare, o nouă „eră” a acestui eveniment. Cât despre DISCOTECA ‘90 CLUJ, ne gândim momentan doar la ediția a 5-a, care va fi, cu siguranță, una specială, aniversară, cu un lineup pe măsură.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută