Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 29/05/2023
Film

Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse Share Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse
Spider-Man: Across the Spider-Verse


Spider-Man: Across the Spider-Verse

Nu sunt puțini cei care consideră că „Into the Spider-Verse” (2018) este cel mai bun film Spider-Man făcut vreodată.

Cert este că reprezintă cu siguranță debutul la superlativ al personajului Miles Morales (Shameik Moore), care îmbracă costumul lui Spider-Man după moartea lui Peter Parker, din benzile desenate.

Pe 2 iunie, fanii se vor putea întoarce în Spider-Verse, cu Miles și prietenii săi, odată cu premiera noului film de animație „Spider-Man: Across the Spider-Verse”, a doua parte a trilogiei create în jurul lui Miles Morales.

În această continuare vedem cum Miles cade la propriu prin multivers și este întrerupt de Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), care a debutat în genericul de final al filmului „Into the Spider-Verse”. Spre deosebire de ceilalți Spider-Man pe care Miles i-a întâlnit, acesta pare a fi un pic mai ostil, ba chiar intră într-un conflict direct.

Într-unul dintre trailere, pe lângă întoarcerea lui Peter B. Parker (Jake Johnson) și introducerea lui Spider-Woman (Issa Rae), vom avea ocazia să facem cunoștință cu zeci și zeci de variante ale lui Spider-Man, de la referințe de benzi desenate mai obscure, cum ar fi Amazing Bag-Man, până la unele mai recente și cu mare priză la fani, cum ar fi versiunile lui Peter și Miles din jocul video Spider-Man PS4. Însă se pare că nu toți acești Spider-Man sunt aliați.

Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse

De asemenea, antieroul din această parte este Jonathan Ohnn / the Spot (Jason Schwartzman), al cărui corp este acoperit de portaluri interdimensionale care-i permit să călătorească fără niciun efort între universuri paralele.

Pe 2 iunie vom vedea cum se leagă toate acestea într-un păienjeniș ce va avea și o parte a doua, cu premiera pe 29 martie 2024.

Text de Gruia Dragomir | Filme | Opinii

Multiversul SPIDER-MAN | Spider-Man: Across the Spider-Verse

NOTĂ: Filmul “Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului” are premiera în cinematografe pe 2 iunie 2023.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.