Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2023
Lifestyle Muzică

A VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, eveniment simbol al comunității cartierului: sute de curți deschise, concerte live și activități educaționale

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii A VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, eveniment simbol al comunității cartierului: sute de curți deschise, concerte live și activități educaționale Share A VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, eveniment simbol al comunității cartierului: sute de curți deschise, concerte live și activități educaționale
Bazar de Cotroceni


A VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, eveniment simbol al comunității cartierului: sute de curți deschise, concerte live și activități educaționale

Cotroceni, cel mai frumos cartier din București, își redeschide curțile pentru cea de-a VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, care va avea loc weekendul acesta, pe 27-28 mai. Moonlight Breakfast, Jurjak, Corina Sîrghi, Dora Gaitanovici sunt o parte din artiștii care vor concerta live sâmbătă și duminică, în unele dintre cele mai frumoase grădini ale caselor de patrimoniu.

Programul muzical este completat de Sounds of Cotroceni, precum și de 3 concerte cu muzică clasică: Classic Cotroceni cu bursierii SoNoRo în curtea din Dr. Curie 3, ZOISS home design în grădina din Bd. Eroii Sanitari 23 și Bazar muzical #Aiciastat, care avea loc în una dintre cele mai fotografiate case istorice din cartier, care, cu ocazia Bazarului, va fi deschisă în premieră.

Bazar de Cotroceni

La această ediție, s-au înscris peste 180 de curți private, un număr record de vecini și prieteni ai cartierului, care vor expune mici standuri cu bijuterii, obiecte artizanale, limonadă, haine și obiecte decorative și peste 70 de afaceri locale – ateliere de creație, studiouri de design și arhitectură, showroom-uri – care își așteaptă vizitatorii cu evenimente de tip open doors. La acestea, se adaugă bistrouri, cafenele și restaurante cochete care pregătesc meniuri speciale și evenimente surpriză pentru toți cei care le calcă pragul.

Bazar de Cotroceni

Programul ediției de primăvară este disponibil aici și cuprinde 4 zone mari de interes, cu activități gratuite, special organizate atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari: concerte live cu sprijinul Vodafone România, sesiuni de yoga & wellbeing în Grădina Botanică cu Activero, atelier de pictură pentru la Galeria Romniceanu, ambele oferite de NN România, precum și tururi arhitecturale ghidate, realizate de Cristi Radu.

Harta printată va fi disponibilă în timpul evenimentului la mai multe puncte din cartier, iar programul complet poate fi consultat online, AICI.

Evenimentul Bazar de Cotroceni este organizat de Asociația Incotroceni și creat de comunitatea cartierului – locuitori și businessuri locale.

Ne găsiți aici: FacebookInstagramWebsite

Bazar de Cotroceni

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.