Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/05/2023
Film

Un tată de coșmar (About My Father 2023), într-o vacanță la fel… de coșmar!

Anamaria Grumeza De Anamaria Grumeza
Comentarii Un tată de coșmar (About My Father 2023), într-o vacanță la fel… de coșmar! Share Un tată de coșmar (About My Father 2023), într-o vacanță la fel… de coșmar!
un tata de cosmar about my father


Premieră | Un tată de coșmar, într-o vacanță la fel… de coșmar!

Dacă vă plac poveștile inspirate din viețile personale ale celor care le-au scris și contribuit apoi la transformarea lor într-un film, atunci trebuie neapărat să vizionați About My Father (Un tată de coșmar), ce se lansează pe data de 26 mai în cinematografe.

Așadar, About My Father este un film de comedie american regizat de Laura Terruso, după un scenariu de Sebastian Maniscalco (dar și cu ajutorul lui Austen Earl). Maniscalo își va juca propriul personaj, acesta fiind, bineînțeles, în rolul principal.

Așa cum aminteam deja, povestea se bazează pe propria lui viață, mai cu seamă pe relația cu tatăl său, personaj care va fi interpretat de nimeni altul decât Robert De Niro

Povestea din About My Father sună cam așa: Sebastian este convins de logodnica lui – rol interpretat de Leslie Bibb – să-și aducă tatăl, un frizer imigrant, de modă veche, pe Salvo (Robert De Niro), într-o excursie de weekend planificată împreună cu familia ei bogată și excentrică.

Acest lucru urmează să unească cele două familii, rezultând o ciocnire culturală efervescentă și savuroasă, dar și dezvăluirea unor legături de familie neașteptate.

Accentul este pus pe relația tată-fiu dintre Sebastian și Salvo, însă prezența câtorva actori care vor apărea în film îi aduce acestuia un plus de valoare.

Astfel, distribuția de ansamblu include și actori consacrați precum Kim Cattrall (Tigger) din Sex and the City, Brett Dier (Doug Collins) din Jane the Virgin, starul Anders Holm (Lucky Collins) din Workaholics și David Rasche (Bill) din Succession.

O interpretare care deja stârnește curiozități va fi cea a lui De Niro, actor nominalizat de 8 ori la Oscar pentru filme precum The Godfather 2, Taxi Driver, Raging Bull și The Irishman.

Galerie foto Un tată de coșmar/ About My Father

De asemenea, De Niro a mai jucat în filme de comedie de-a lungul carierei sale ilustre, cu rezultate atât bune, cât și mai puțin bune. Meet the Parents (Un socru de coșmar), care se axează pe o temă similară cu cea din About My Father, a fost un succes comercial masiv și critic care a dat naștere unei serii de filme care au venit ca o continuare a acestuia.

Pe de altă parte, De Niro a jucat recent și în câteva comedii care nu au fost foarte bine primite de critici și nici de public, printre care The War With Grandpa (Un tataie de coșmar) sau Dirty Grandpa (Bunicul dezlănțuit).

Trailer Un tată de coșmar/ About My Father

În ce categorie se încadrează About My Father, în ceea ce-l privește pe Robert De Niro, dar nu numai, rămâne de văzut pe marele ecran începând cu 26 mai 2023.

Text de Anamaria Grumeza | Filme | Premiere

Citește și Cinci filme cu Robert De Niro

Cinemap | Știri recomandări și programe filme

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută