Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2023
Festival Muzică

Trei zile de muzică și relaxare în inima orașului. Tot ce trebuie să știi despre MIEZ Festival 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trei zile de muzică și relaxare în inima orașului. Tot ce trebuie să știi despre MIEZ Festival 2023 Share Trei zile de muzică și relaxare în inima orașului. Tot ce trebuie să știi despre MIEZ Festival 2023
miez festival


Tot ce trebuie să știi despre MIEZ Festival 2023

Trei zile de muzică și relaxare în inima orașului

Mai sunt puține zile până va începe MIEZ Festival, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Mii de participanți sunt aşteptaţi la cel mai mare festival autentic, la Verde Stop Arena, din București, pentru un maraton al distracției care va dura trei zile.

MIEZ, singurul festival 100% românesc din țară, se pregătește pentru startul celei de-a II-a ediții. Evenimentul se va desfășura în weekendul 19-21 mai, aducând în prim plan artiști și trupe autohtone, embleme ale muzicii rock, pop, hip-hop, disco și lăutărească. Printre cele mai cunoscute nume care vor urca pe scenă se numără: Subcarpați, Vița de Vie, Horia Brenciu, Smiley, Mihai Mărgineanu, Vunk și Byron.

“Pentru toți cei care vor fi prezenți la eveniment, am pregătit nu doar un line-up pentru toate vârstele care îmbină armonios mai multe genuri muzicale, astfel încât publicul să se poată întâlni cu trupele și artiștii preferați, ci și un program de activități inedite, care să le stârnească interesul pentru artele tradiționale românești, cum ar fi instalații de artă, ateliere de olărit, activități pentru copii, ateliere de pictură”, afirmă Jiji Lazăr, co-organizator Miez Festival.

Programul pe zile:

VINERI, 19 MAI

17:00 ACCES

18:00 PAULINA

19:15 BOSQUITO

20:30 VIȚA DE VIE

21:45 SUBCARPAȚI

SÂMBĂTĂ, 20 MAI

16:00 PIXAR STELAR

18:00 BYRON

19:15 VUNK

20:30 MIHAI MĂRGINEANU & BANDA

21:45 SMILEY

DUMINICĂ, 21 MAI

16:00 PIXAR STELAR

17:00 THE SPEAKERS

18:00 SIMION BOGDAN MIHAI

19:00 WHITE MAHALA

20:15 PIXAR STELAR

21:00 HORIA BRENCIU & ORCHESTRA

miez festival

Cum ajungi la festival

Evenimentul se desfășoară la Verde Stop Arena pe Bulevardul Barbu Văcărescu.

Organizatorii recomandă participanților să își lase mașinile acasă, întrucât în zonă nu există parcare și să vină la festival cu mijloace de transport în comun, având la dispoziție fie varianta autobuzelor 282 și 330 – stația Barbu Văcărescu, fie tramvaiul 5 – stația Ceaikovski (mai multe informații despre program și trasee pe www.stb.ro).

Acces și bilete

Prețul unui abonament pentru cele trei zile de festival este de 179 lei + taxe.

Abonamentele pot fi achiziționate de pe Bilete.ro.

La intrare, prețul biletelor este: vineri – 110 lei, sâmbătă – 110 lei, duminică – 80 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit la festival dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valid.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 7-16 ani au acces pe baza unui bilet și dacă sunt însoțiți de un adult, iar cei cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani au acces pe baza unui bilet valid și a actului de identitate. Toți minorii trebuie să aibă declarația unui părinte sau a unui tutore legal, ce poate fi descărcată de pe miezfestival.ro.

Va exista și o zonă de food unde cei prezenți vor putea degusta bucate alese de la Holy Crepes, Baz Burger, Yoyo Burger, Gyros Mania, Italian Job, Mizilicuri și Cafeneta.

MIEZ Festival este organizat de Bazar Production & Jevents.

Bazar Production este lider în România în producția și managementul evenimentelor. Povestea a început în anul 2000, când a organizat primele evenimente de muzică electronică din România. Cu peste 1.000 de show-uri în țară și în străinătate și peste 1 milion de participanți unici, Bazar Production deține un portofoliu variat de branduri și concepte de eveniment: MIEZ Festival, Fall in Love Festival, The Mission, them și aLive Concerts.

Website: www.miezfestival.ro

InstagramFacebook / Tik Tok

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.