Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2023
Artă & Cultură

Cine sunt cei ”3 Tenori Ieșeni” care vin la Sibiu? Să-l cunoaștem pe Andrei Apreotesei, manager al Ateneului Național Iași

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cine sunt cei ”3 Tenori Ieșeni” care vin la Sibiu? Să-l cunoaștem pe Andrei Apreotesei, manager al Ateneului Național Iași Share Cine sunt cei ”3 Tenori Ieșeni” care vin la Sibiu? Să-l cunoaștem pe Andrei Apreotesei, manager al Ateneului Național Iași


Absolvent al Facultății de Interpretare Muzicală, secția canto clasic din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași, a urmat și cursuri MasterClass de canto susținute de profesorul Giuseppe Pastorello de la Conservatorul de Stat din Palermo.

Solist al Operei Naționale Române din Iași din 2014, Andrei Apreotesei a debutat în numeroase roluri de-a lungul anilor.

Cu o prezență scenică caldă și o voce generoasă, Andrei Apreotesei a cucerit inimile publicului în toate rolurile pe care le-a interpretat pe numeroase scene din România.

 

Ascultă aici:

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.