Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/05/2023
Lifestyle Muzică

Încep înscrierile pentru a 3-a ediție a Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Încep înscrierile pentru a 3-a ediție a Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania Share Încep înscrierile pentru a 3-a ediție a Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania
Women in Music Business Mentorship Program


Încep înscrierile pentru a 3-a ediție a Women in Music Business Mentorship Program – programul de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din Romania

Până pe 13 august, femeile aflate la începutul carierei lor în industria muzicală se pot înscrie gratuit la Women in Music Business Mentorship Program. Timp de 7 luni, 10 femei-lider din industria muzicală vor ghida 10 femei la început de drum,perioadă în care le vor oferi suport, informații și inspirație.

Ajuns la a treia ediție, Women in Music Business Mentorship Program adresează o problemă frecventă din industriile culturale și creative si anume,  subreprezentarea profesională a femeilor. Cu toate că scena românească se bucură de prezența multor artiste, mediul antreprenorial e în continuare dominat de bărbați.

Women in Music Business Mentorship Program

În edițiile precedente, pentru unele participante  programul a adus primul job serios în industria muzicală, marcând trecerea de la pasiune la profesie, pentru altele a adus o viziune mai clară asupra acestei industrii și a răspuns la întrebări pe care nici nu știau că le aveau. Și cu siguranță pentru fiecare dintre ele a însemnat apartenența la o comunitate de femei lider în showbiz. Feedback-ul primit după fiecare ediție, a dus la continuarea și la îmbunătățirea programului.

Mentorii ediției a treia a Women in Music Business Mentorship program sunt:

  • Ana Maria Apostoiu – Talent Agent Romanian Artists Agency
  • Andreea Berghea – Music Director Kiss FM
  • Corina Ciuplea – Artist Manager Muse Quartet/ Bucharest Film Orchestra
  • Cristina Uruc – Director Executiv Artexim / Festivalul Internațional George Enescu
  • Diana Munteanu – Head of Label Global Records
  • Flavia Gherman – Head of Partnerships UNTOLD Universe
  • Monica Munteanu – Director General Strategic Events & Communication
  • Raluca Popescu – General Manager Amphitrion Events
  • Ramona Bratu – Consultant Marketing & Brand Alda Live  & Saga Festival. Owner Amazers Nest
  • Sonia Nechifor – Managing Partner Comm’ON

 

Programul are două componente principale: întâlnirile individuale dintre participant și mentor, pentru organizarea și conținutul cărora sunt responsabile participantele, și întâlnirile de grup, ce se vor constitui în jurul unor teme relevante pentru participanți. În cadrul programului de mentorship fiecare participantă va avea acces la o sesiune privată (și relaxată) de coaching care le poate ajuta să își seteze intenții clare legate de program, să adreseze posibile piedici și să identifice unelte utile pentru situații dificile sau pur și simplu să discute despre orice le preocupă în prezent într-un cadru safe’ declară Carina Sava, inițiatoarea programului.

Înscrierile în program au loc în perioada 15 mai- 13 august, prin completarea acestui formular.

Pe www.womeninmusic.ro găsiți toate informațiile despre procesul de aplicare, selecție precum și programul ediției de anul acesta.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută