Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2023
Lifestyle

LIFESTYLE | PetExpo, evenimentul de lifestyle al animalelor de companie

Iuliana Ciocîrlan De Iuliana Ciocîrlan
Comentarii LIFESTYLE | PetExpo, evenimentul de lifestyle al animalelor de companie Share LIFESTYLE | PetExpo, evenimentul de lifestyle al animalelor de companie
PetExpo


PetExpo, evenimentul de lifestyle al animalelor de companie

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie din România, ajuns anul acesta la cea de-a douăsprezecea ediție, va avea loc în perioada 19-21 mai, la Romaero Băneasa, şi aduce, după cum ne-a obişnuit, un mix de experiențe și activități care se adresează deopotrivă iubitorilor de animale, proprietarilor de câini sau pisici și profesioniștilor din domeniu.

Ediția din acest an se va axa pe șase domenii de interes pentru vizitatori, printre care entertainmentul ocupă un loc de frunte, Arena Pet Expo urmând să găzduiască o sumedenie de evenimente dedicate iubitorilor de animale: demonstrații de dresaj, concursuri, spectacole de magie, dar și Romanian Grooming Trophy, singura examinare națională de grooming.

Pentru cei care vin însoţiţi de animăluţe vor exista locuri de joacă special amenajate pentru ca patrupedele să-și pună în valoare condiția fizică, să se antreneze, dar, dincolo de sport, cel mai important, să se poata distra împreună cu stăpânii lor.

PetExpo

Hugo, mascota PetExpo Romania 2023 | foto ©Dog Scouts Photography

PetExpo este un veritabil eveniment de pet lifestyle, în cadrul căruia putem avea acces, datorită sutelor de expozanţi, atât la  produse legate de sănătate sau de nutriție pentru animalele noastre de companie, la prețuri speciale, cât şi la articolele de îmbrăcăminte și accesoriile în vogă, prezentate de cele mai fotogenice manechine patrupede.

Nu vor lipsi, evident, produsele cosmetice special concepute pentru animalele de companie sau gadget-urile cool şi, în plus, blănoșii sunt aşteptați la salonul de Beauty, unde vor beneficia, gratuit, de servicii de toaletare, sau la studioul foto Tina’s Pet Photos, pentru o amintire de neuitat.

Prețul biletului pentru târg este unul foarte accesibil, de numai 15 RON, elevii, pensionarii și studenții beneficiază de o reducere, iar medicii veterinari, studenții la Facultatea de Medicină veterinară și, bineînţeles, copiii până în 6 ani au accesul gratuit. Ne vedem deci printre animăluţe, la PetExpo Romania 2023!

Text de Iuliana Ciocîrlan | Recomandări

Citește aici mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută