Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/05/2023
Film

17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București! Share 17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București!
17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București!


17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București!

Din 15 mai, biletul la orice film la Happy Cinema București costă 17 lei, indiferent de oră sau zi, cu excepția avanpremierelor și a titlurilor din categoria Spectacole.

Printre titlurile care pot fi urmărite în perioada următoare la Happy Cinema din incinta Liberty Center se numără:

Furios și iute X:

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Mica sirenă:

Mica Sirenă e un film live-action în viziunea regizorului Rob Marshall, o adaptare după animația muzicală clasică premiată cu Oscar. Filmul spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură.

Transformers: Ascensiunea bestiilor:

Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, Transformers: Ascensiunea bestiilor va purta publicul într-o aventură în jurul lumii din anii ’90 alături de Autoboți și va introduce o nouă facțiune de Transformers – Maximals.

The Flash:

Barry Allen/Flash își folosește super-viteza pentru a schimba trecutul, dar încercarea lui de a-și salva familia creează o lume fără supereroi, forțându-l să pornească într-o misiune pentru a salva viitorul.

Program & Bilete: www.happycinema.ro

17 lei biletul la orice film la Happy Cinema București!

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută