Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2023
Festival Muzică

DWMT la CONAC. Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii DWMT la CONAC. Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie Share DWMT la CONAC. Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie
DWMT la CONAC. Festival


DWMT la CONAC. Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie

DWMT la Conac, în colaborare cu POINT, va avea loc pe 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, un pic altfel. O îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

DWMT la CONAC. Festival

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită „Castelul destinelor încrucișate.’’

DWMT la CONAC. Festival

Astfel, festivalul de la Conacul Udriște Năsturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

DWMT la CONAC. Festival

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă: Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac (Conacul Udriște Năsturel) pot fi achiziționate online, pe iaBilet.ro, din rețeaua iaBilet.ro și în locațiile partenere: POINT și NOUA.

Pentru mai multe informații despre festival și bilete, vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului.

DWMT la CONAC. Festival

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat.

“Diud, Where’s my tune?” este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Organizatori: Diud, POINT

Accesul în zona de concert se va face în conformitate cu regulamentul stabilit de organizator, care va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte și în timpul desfășurării evenimentului. Toate detaliile privind regulamentul vor fi comunicate cu câteva zile înainte de eveniment.

Cumpărătorii de bilete sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial, precum și site-urile partenere, platformele de social media și paginile de social media ale platformei de ticketing partenere pentru a fi la curent cu toate informațiile necesare.

Facebook event.

DWMT

WebsiteFacebookInstagramTikTok

POINT

WebsiteFacebook / Instagram

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.