Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2023
Lifestyle / Spirits Award

HERNÖ – Navy Strength – GIN GOLD Medal Worldwide 2022

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii HERNÖ – Navy Strength – GIN GOLD Medal Worldwide 2022 Share HERNÖ – Navy Strength – GIN GOLD Medal Worldwide 2022
herno-navy-strength HERNÖ - Navy Strength


Spirits Award, mai 2023: „HERNÖ – Navy Strength”

Ginul cu cel mai mare punctaj în 2022 al Asociaţiei Internaţionale de Oneologie, care acordă premiile de gen, este „HERNÖ – Navy Strength” Gin, el obţinând 98 de puncte din 100 şi cucerind astfel GOLD Medal Worldwide.

„HERNÖ – Navy Strength” Gin e un produs al şcolii suedeze de gin, distileria Hernö din Stockholm, cu apă pură din fluviul Dala şi amestecuri de ierburi specifice zonei scandinave de coastă, iar numele reprezintă… „pulberea ce rămâne incandescentă şi explozivă, chiar dacă torni peste ea ginul”.

Ginul „HERNÖ – Navy Strength” este un amestec savant şi intens de ienupăr, cu note florale primăvăratice, margarete – ce dau însă un surprinzător de proaspăt gust de pin şi pădure -, alături de coriandru, merişor, creţuşcă, piper negru, cassia, citrice şi vanilie.

Gustul e contemporan, de lungă durată, fresh, sofisticat, cremos, rafinat şi surprinzător, modern şi foarte complex. Este excelent tot timpul anului, creând o senzaţie de căldură iarna şi de răcoare proaspătă vara, delicios de consumat simplu, dar şi în nenumărate tipuri de cocktailuri.

herno-navy-strength HERNÖ - Navy Strength

herno-navy-strength HERNÖ - Navy Strength

herno-navy-strength HERNÖ - Navy Strength

herno-navy-strength HERNÖ - Navy Strengthherno-navy-strength HERNÖ - Navy Strength

Text de Alin Gălățescu | Lifestyle | Spirits awards

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută