Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 11/05/2023
Film

PREMIERĂ | „LOVE AGAIN”: Comedie, romantism și… Céline Dion

Iuliana Ciocîrlan De Iuliana Ciocîrlan
Comentarii PREMIERĂ | „LOVE AGAIN”: Comedie, romantism și… Céline Dion Share PREMIERĂ | „LOVE AGAIN”: Comedie, romantism și… Céline Dion
LOVE AGAIN


„LOVE AGAIN”: Comedie, romantism și… Céline Dion

Pentru fanii Céline Dion care nu au mai apucat să o asculte live, Love Again poate fi un plasture pe rană, căci faimoasa cântăreață joacă în cea mai nouă producție a lui James Strouse.

Până să ajungem la rolul ei, să aflăm cine este „îndrăgostită din nou”. Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) se străduiește să treacă peste decesul soțului ei și, pentru a reuși să aline din suferință, începe să îi scrie mesaje numărului de telefon ce aparținea fostului ei partener.

Ceea ce nu știe Mira e că acest număr aparține telefonului de serviciu al lui Rob Burns (Sam Heughan). Jurnalist fiind, Rob este atras de misterul mesajelor, dar și de felul în care Mira le scrie, iar în urma unui material pe care îl are de realizat cu Céline Dion, acesta îi cere celebrei cântărețe sfaturi despre cum ar putea avea o primă întâlnire cu Mira.

Această comedie romantică este un remake al filmului SMS fur Dich (Mesaje pentru tine), un film german din 2016, care, la rândul său, este o ecranizare a cărții cu același nume din 2009, scrisă de Sofie Cramer.

Pryanka Chopra Jonas, renumită pentru roluri precum Alex Parrish, în Quantico, Victoria Leeds, în Baywatch, sau Sati, în Matrix Renașterea, este cea care o interpretează pe Mira, alături de Sam Heughan, în rolul lui Rob Burns, actor popular deja datorită serialului Outlander.

Pentru a reuși să păstreze cât mai autentică relația celor două personaje, Chopra și Heughan s-au întâlnit de nenumărate ori în afara orelor de filmare, majoritatea ieșirilor având loc în casa actriței, pe care o împarte cu soțul ei, Nick Jonas.

În această combinație vine şi Céline Dion, ce se joacă pe ea însăşi, oferindu-ne cântece noi, incluse pe soundtrack-ul peliculei.

M-am distrat foarte tare făcând acest film. Să am onoarea de a apărea pe marele ecran alături de actori frumoși și talentați precum Priyanka Chopra și Sam Heughan în prima mea producție cinematografică este un privilegiu pe care îl voi prețui mereu”, a declarat câștigătoarea a cinci premii Grammy, într-un interviu pentru revista People.

LOVE AGAIN

Céline Dion

În distribuţie îi mai întâlnim pe Russell Tovey (American Horror Story), Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Omid Djalili (His Dark Materials), Lydia West (Dracula) și Nick Jonas, iar James C. Strouse (Grace is Gone) este regizorul lui Love Again.

Deși e posibil să ne fi ghiftuit în primăvara asta de comedii romantice, o să dau vina pe laitmotivul filmului și voi spune că destinul are cu siguranță un plan, și acela include mersul la cinema pe 12 mai, când apare și la noi, căci cu siguranță este o producție demnă de vizionat!

Text de Iuliana Cioc

Citește aici mai multe Articolde din FILM – PREMIERE.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.