Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2023
Muzică

ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov Share ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov
ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov


ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat pe 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, single-ul IMNURI DE RĂZBOI, al doilea material de pe viitorul album al trupei.

Vineri, 19 mai 2023, ALTERNOSFERA va susține un concert electric pentru fanii din Brașov. Evenimentul face parte din turneul național IMNURI DE RĂZBOI și se va desfășura în Kruhnen Musik Halle.  

Videoclipul IMNURI DE RĂZBOI:

Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR.

Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. Acum, la un an distanță, ALTERNOSFERA face publică această piesă și spune STOP INVAZIEI și STOP RĂZBOIULUI.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia este semnată Serghei Chiviriga, scenariul aparține lui Marcel Bostan și Serghei Chiviriga, director de imagine este Evghenyi Dedkov iar în rolul principal joacă Florin Piersic JR.

ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Brașov

Despre ALTERNOSFERA

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

𝐀𝐋𝐓𝐄𝐑𝐍𝐎𝐒𝐅𝐄𝐑𝐀

www.alternosfera.com

youtube | instagram | facebook | apple music

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.