Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/05/2023
Lifestyle

STAND-UP | ARI SHAFFIR, în premieră absolută la Cluj-Napoca și București

Alina Rădulescu De Alina Rădulescu
Comentarii STAND-UP | ARI SHAFFIR, în premieră absolută la Cluj-Napoca și București Share STAND-UP | ARI SHAFFIR, în premieră absolută la Cluj-Napoca și București
ARI SHAFFIR


ARI SHAFFIR, în premieră absolută la Cluj-Napoca și București

Ari Shaffir, artistul american de stand up comedy, ajunge pentru prima oară în România în luna mai a acestui an, susținând două spectacole la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca (vineri, 12 mai) și la Sala Radio din București (sâmbătă, 13 mai).

Având descendenți originari din România, ARI SHAFFIR este cunoscut publicului prin special-urile şi emisiunile sale de pe Netflix, Comedy Central sau Youtube, dar și în calitate de invitat frecvent al podcasturilor The Joe Rogan Experience, Your Mom’s House al lui Tom Segura sau The Adam Carolla Show. Podcastul său, Skeptic Tank, are deja peste 10 ani și a depășit recent pragul de 500 de episoade.

ARI SHAFFIR

Shaffir a realizat primul său show de stand-up, Revenge for the Holocaust, în 2012, care a devenit numărul unu atât pe Itunes, cât și pe Amazon, în prima săptămână de la lansare. În 2013, a produs primul său special pentru televiziune, Passive Aggressive, iar în 2015, specialul Paid Regular a avut premiera la Comedy Central. În 2017, a lansat Double Negative pe Netflix, în două părţi de câte 45 de minute, bazate pe conceptul unui album dublu, prima intitulată Children și a doua numită Adulthood. Din 2019, a fost în turneu cu show-ul Jew, disponibil integral pe YouTube. Double Negative și Jew au avut premiera la Edinburgh Fringe Festival.

Cu un umor ce se revendică de la Sam Kinison, Dave Chapelle și Andrew Dice Clay, show-urile lui Ari Shaffir din Cluj-Napoca şi București promit o excursie printre subiecte inconfortabile abordate din perspective nepoliticoase, dar teribil de originale.

Dragoș Cristian Giugula, cunoscut și ca DRAGOȘ COMEDY, a fost ales pentru a deschide show-urile lui Ari Shaffir din România. Dragoș este din Buzău, are 33 de ani și imboldul de a face stand-up comedy l-a primit de la un prieten, atunci când lucra în vânzări în Singapore. De câţiva ani s-a  mutat în Berlin, fiind unul dintre primii comedianți români în turnee în întreagă Europa.

După ce a susţinut spectacole în peste 100 de orașe de pe continent, Dragoș a adunat o audiență de peste 650.000 de urmăritori pe TikTok și 150.000 pe Instagram, unde clipurile sale câștigă în mod regulat popularitate.

ARI SHAFFIR

Dragoș glumește despre identitatea sa est-europeană, problemele sociale și afacerile geo-politice de pe tot globul. El dezbate subiecte întunecate într-un mod perspicace și amuzant, fiind, de asemenea, capabil să gândească rapid pe picioare, ceea ce are ca rezultat interacțiuni hilare cu publicul la fiecare spectacol.

Biletele pentru show-urile lui Ari Shaffir se gasesc pe www.iabilet.ro şi au preţuri între 175 şi 200 de lei.

Citește aici mai multe Articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută