Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 10/05/2023
Film

PREMIERĂ | Ne pregătim de reuniune: „Book Club: The Next Chapter”

Teodora Bratu De Teodora Bratu
Comentarii PREMIERĂ | Ne pregătim de reuniune: „Book Club: The Next Chapter” Share PREMIERĂ | Ne pregătim de reuniune: „Book Club: The Next Chapter”
Book Club


Ne pregătim de reuniune: „Book Club: The Next Chapter

În 2018, am văzut cum este să fim membri ai „Book Club”, un film care a întărit ideea că vârsta este doar un număr și că nu ar trebui să te oprești din a râde, a plânge, a te îndrăgosti și a-ți crea prietenii doar pentru că îmbătrânești. Acum, cinci ani mai târziu, se pare că a sosit momentul reuniunii, pentru că regizorul Bill Holderman („The Old Man & the Gun”/ 2018) și scenarista Erin Simms („Our Souls at Night”/ 2017) ne-au pregătit o continuare… Book Club: The Next Chapter. De data asta, povestea o să fie mai puțin despre cărți, dar păstrăm personajele, prietenia și vinul, bineînțeles.

În cazul în care ai uitat ce s-a întâmplat în ultimul film sau poate l-ai sărit de pe listă, „Book Club” se concentra pe viețile a patru femei, prietene de mult timp și membre ale unui club de lectură înființat în urmă cu 30 de ani. Dorind să condimenteze rutina de zi cu zi se decid ca pentru următoarea întâlnire să discute provocatorul bestseller „Fifty Shades of Grey”. Însă ceea ce le ia prin surprindere este încrederea pe care cartea le-o oferă, aceea de a-și recăpăta viața și a de a începe o nouă etapă, una plină de romantism incitant.

Book Club: The Next Chapter ne duce în Italia, pentru o excursie ca între fete, o aventură pe care Diane, Vivian, Carol și Sharon nu au avut-o niciodată. Acum, că Vivian este oficial logodită, femeile își dau seama că aceasta ar putea fi singura lor ocazie de a face o excursie, de a călători, de a experimenta lucruri noi și de a se distra. Așa că se hotărăsc să-și rezerve biletele pentru destinația de vis.

Nu-i nevoie să fi văzut prima parte ca să înțelegi că toate cele patru știu să se distreze, să dea destul de repede de necaz și să scape la fel de repede, fără a fi arestate, așa că tot ce ne rămâne de făcut este să trăim această nouă aventură alături de ele, prin intermediul lor.

Book Club

Din distribuție fac parte: Candice Bergen („Murphy Brown” / 1988–2018), Jane Fonda („Youth” / 2015), Diane Keaton („Love and Death” / 1975), Mary Steenburgen („Last Vegas” / 2013), Andy Garcia („The Godfather Part III” / 1990), Don Johnson („Knives Out” / 2019), Giancarlo Giannini („Casino Royale” / 2006) și Craig T. Nelson („Poltergeist” / 1982).

Book Club: The Next Chapter va fi disponibil în cinematografele din România începând din data de 12 mai.

Citește aici mai multe Articole din FILM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută