Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2023
Artă & Cultură

Tradiția de a fi incluziv în urbanul și ruralul sibian

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Tradiția de a fi incluziv în urbanul și ruralul sibian Share Tradiția de a fi incluziv în urbanul și ruralul sibian


Asociația Diakoniewerk International implementează un proiect finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul căruia persoanele cu dizabilități vor avea ocazia să viziteze orașul Mediaș, împreună cu bogăția lui istorică și comuna Gura Râului a cărei natură și tradiție au rămas neatinse de cunoașterea cotidiană.

În zilele de 11-12 mai 2023 este organizată excursia în municipiului Mediaș în program sunt cuprinse vizitarea următoarelor obiective turistice: Cetatea Medievală, Casa Memorială ”Hermann Oberth”, Muzeul Gazelor Naturale și altele.

În zilele de 15-16 iunie 2023 tinerii atipici vor explorează bogăția naturală a comunei Gura Râului unde vom face o drumeție ghidați de un specialist în științele naturii. O dată cu lăsarea serii descoperim împreună cu un specialist în coregrafie, tainele dansului popular tradițional pentru zona rurală pe care o vizităm cu profundă admirație și curiozitate.

Asociația Diakoniewerk International inființată în anul 2007 este o organizație non-guvernamentală care dezvoltă servicii sociale pentru grupurile vulnerabile. În municipiul Sibiu există un Centru de Zi cu Specific Ocupațional și o Locuință Protejată pentru persoane cu dizabilități, centre în care tinerii atipici obțin deprinderi de viață independentă pentru o integrare mai bună în comunitatea sibiană.

 

Centru de zi pentru persoane cu dizabilități Sibiu
Str. Mitropoliei nr. 28
550179 Sibiu
Mobil. +40 372 729 532

Program: luni – vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută