Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 05/05/2023
Film

Documentar despre cultura și meșteșugurile tradiționale din munții Făgăraș

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Documentar despre cultura și meșteșugurile tradiționale din munții Făgăraș Share Documentar despre cultura și meșteșugurile tradiționale din munții Făgăraș
Documentar despre cultura și meșteșugurile tradiționale din munții Făgăraș


Documentar uimitor despre cultura și meșteșugurile tradiționale din munții Făgăraș

Într-o colaborare unică cu Fundația Conservation Carpathia și BMW România, violoncelistul Radu Croitoru a avut o experiență de neuitat în munții Făgăraș. În schimbul unei lecții de violoncel, el a călătorit pentru a descoperi secretele tradițiilor și al meșteșugarilor locali, însoțit de regizorul Victor Maxian și asistenta sa Ecaterina Stratan.

Acesta a întâlnit oameni talentați și pasionați, care și-au dedicat viața muncii lor și au fost dispuși să împărtășească cu el experiența lor și să-i arate secretele meșteșugurilor tradiționale. Această experiență unică a fost imortalizată într-un documentar care prezentă lumii întregi frumusețea și autenticitatea acestei regiuni.

Documentarul este o inițiativă îndrăzneață și importantă pentru a promova și proteja bogăția culturală și naturală a zonei. Fundația Conservation Carpathia și BMW România merită laude pentru sprijinul lor în acest proiect.

“Suntem încântați să fim parte a acestei inițiative care aduce atenție la bogăția culturală și la meșteșugurile tradiționale din România”, a declarat un reprezentant al Fundației Conservation Carpathia.

Documentarul este o poveste de dragoste pentru cultura și natura munților Făgăraș și o înțelegere profundă a modului în care aceasta se îmbină cu arta muzicală. Este, de asemenea, o oportunitate de a inspira oamenii și de a-i invita să exploreze această zonă unică și autentică.

“Am avut o experiență incredibilă în munții Făgăraș și sunt încântat să împărtășesc această experiență cu lumea întreagă prin intermediul acestui documentar”, a declarat Radu Croitoru.

Este o experiență pe care nu ar trebui să o ratezi, o poveste de dragoste pentru cultura locală și pentru frumusețea naturală din munții Făgăraș.

Vezi aici documentarul:

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută