Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/04/2023
Festival Muzică

One May Jam se întoarce, cu o abordare proaspătă în care totul este cu și despre comunitate

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii One May Jam se întoarce, cu o abordare proaspătă în care totul este cu și despre comunitate Share One May Jam se întoarce, cu o abordare proaspătă în care totul este cu și despre comunitate
One May Jam


One May Jam se întoarce, cu o abordare proaspătă în care totul este cu și despre comunitate

În 29 și 30 aprilie, Cluj Napoca va găzdui One May Jam- festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane. Ediția cu numărul 5 aduce pe scena locală peste 40 de artiști din toate ramurile culturii, precum Blabbermouf, Macanache, Slim Rocka, KidCut, Gharaa, Surdu, Reco și mulți alții.

Două zile pline de activități, concerte, competiții de skateboarding, streetball, dans, workspuri și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite. Două zile în care celebrăm arta și aducem pe scena locală un nou concept despre ceea ce înseamnă comunitatea.

Implicarea face diferența, iar anul acesta cu ajutorul Kaufland România reușim să ducem lucrurile la următorul nivel: mai mulți artiști internaționali, concepte inovatoarea și o comunitate mai unită.

One May Jam este despre conexiune, armonie și artă, în toate felurile ei. MC, grafferi, djs, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, cultura.

”Totul a început cu un pas de dans care acum lasă o amprentă. Din dorința de a oferi înapoi culturii care ne-a crescut și inspirat am decis să organizăm un eveniment autentic, în care să adunăm laolată o întreagă comunitate, atât locală cât și internațională. Cu ocazia aniversării a 5 ani de la inființarea trupei de dans Concrete Rockers ne vom reuni la Campingul Colina și Skatepark-ul din Parcul Rozelor pentru a celebra împreună cultura și artele urbane.” Victor Almaș, Președinte Asociația Concrete Rockers.

Fii și tu un One May Jammer și hai să celebrăm împreună la One May Jam 5th edition.

29-30 aprilie, Skatepark Parcul Rozelor & Camping Colina.

One May Jam Alone,

But on One May,

We All Jam as One!

Bilete eveniment AICI.

One May Jam

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută