Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2023
Muzică

EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut”  Share EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” 
EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” 


EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut”

Pe 24 aprilie are loc lansarea celui de-al doilea album EYEDROPS “Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” cu un concert „extraordinaire”, (tot) în Expirat, (tot) pe 24 aprilie, ca și în cazul primului album. Găsirea, Rătăcirea, Regăsirea și Pierderea continuă cu un turneu care îi va purta pe băieți și pe noul lor album prin 11 orașe din țară.

EYEDROPS, care se descriu ca fiind „visători pragmatici, melancolici progresiști și introverți gălăgioși” au pus pe pauză Albumul Fără Sfârșit (un album deschis căruia băieții îi vor adăuga piese pe perioada întregii existențe a trupei) pentru a lansa un al doilea album finit, despre care spun:

„Albumul ăsta e povestea ultimilor noștri doi ani. Povestea unei găsiri, și a unei superbe rătăciri. Nu, nu îl vom lansa pe CD, ci pe stick USB, într-o prezentare care nouă ne place enorm. Albumul ăsta nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel, sau la noi în curte. Am învățat odată cu el ce îi trebuie și cum ne place să-l creștem, ce fel de album vrem să fie când o să fie mare. Încă puțin și vom putea să-l lăsăm singur pe-afară. Deschidem ușa pe 24 aprilie.”.

Albumul va conține 12 piese iar forma în care el va ajunge la public este una oarecum inedită: pe un stick USB din lemn, într-o cutie de lemn, unicat, însoțit și de alte surprize.

EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” 

„Dat fiind că nici unul dintre noi nu mai are cd player în casă, am considerat inutilă lansarea lui pe CD”, spune Paul Manolescu, solistul trupei.

„Am vrut să oferim oamenilor ceva ce ne-ar plăcea și nouă să primim: un obiect practic, plăcut la atingere, pe care îl poți folosi, de fapt, in fiecare zi. Dacă puteam, probabil îl lansăm și pe brichete Zippo sau într-o cană de cafea”. – a adăugat el.

Până la momentul lansării, ne putem bucura de Ultima Noapte, noul single de pe „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.”, lansat de curând.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro

Pre-sale (până pe 23.04 inclusiv) – 60 lei
● Acces general (pe 24.04) și at the door – 70 lei
● Bilete de studenți (at the door) – 30 lei

Link eveniment 24 aprilie.

EYEDROPS lansează albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut” 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.