Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2023
Muzică

Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023 Share Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023
Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023


Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023

Bulz Brotherz anunță lansarea primului album intitulat: “Toate Cele Bune – Vol. 1”. Concertul va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, de la ora 20:00, la Aftăr Hours, iar biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro.

Link eveniment aici.

Bulz Brotherz live la Aftăr Hours | 28 aprilie | Lansare “Toate Cele Bune – Vol.1”

Vineri, 28 aprilie 2023

  • 20:00 – Acces
  • 21:00 – Concert Bulz Brotherz
  • 22:00 – After Party cu Homeboy LDJ

Bilet: 40 lei

Bilete disponibile prin iaBilet.ro 

Bulz Brotherz lansează primul album: “Toate Cele Bune – Vol. 1”.

“Vă puteți aștepta la un show exploziv în cel mai rock’n’roll sens al cuvântului. Nu neapărat să placă la toată lumea, dar ceva care să te scoată din ale tale la final de săptămână pentru cel puțin o oră, sau poate chiar un pic mai mult.” – Bulz Brotherz

Concert Bulz Brotherz la Aftăr Hours din Brașov, pe 28 aprilie 2023

Să înțelegi mai bine, cei trei “frați” cânta mash-up de piese cunoscute, cum ar fi între Maria Tănase și Phoenix, Liviu Vasilică în stil rock’n’roll, și cântece lăutărești în stil bossa nova. Se găsește ceva pentru fiecare, doar să nu uitați să vă aduceți ochelarii de soare. Bring your glasses, shake your asses!

După marea lansare a albumului în univers, facem after party cu Homeboy LDJ până dimineață. Homeboy LDJ este veteran la pupitru și eminent în descoperiri muzicale locale și internaționale. S-a remarcat ca fiind propulsorul pricipal al forței pe ringul de dans și e recunoscut ca prima putere în stat-ul până dimineața în club.

Albumul de debut, “Toate Cele Bune – Vol.1” este compus în mare parte din teme muzicale cunoscute și versuri împrumutate. Compoziții celebre sunt  reinterpretate aici cu un sound fresh și de actualitate, printr-un șir lung de stiluri diferite, de la rock, la blues, la bossa nova și surf rock. Bulz Brotherz atrag atenția printr-o mulțime de referințe muzicale combinate într-o formă nouă și presărate cu umor la fiecare pas.

Ca un exercițiu provocator ce împinge conceptele generale despre originalitate, acest album demonstrează că în evoluția muzicală totul este în perpetuă transformare.

Albumul poate fi ascultat în întregime pe Youtube – aici: Toate Cele Bune – Vol.1 – Youtube 

Acest material reprezintă prima parte din colecția de piese înregistrate de la formarea band-ului în 2015. Produse în întregime de Ivancu Constantin și Bulz Brotherz, cele 7 piese surprind energia din show-urile live, împachetate într-un sound curat și radio friendly. Piesele au fost înregistrate la Fine Sounds Brașov în perioada octombrie – noiembrie 2021 și masterizate la GH Visssual în cursul anului 2022, deci poate fi numit pe drept cuvânt un produs local.

Cu aceeași formulă încă de la înființare, cei trei “frați”: Mihnea Tencariu – voce și bas, Bogdan “Bughy” Ioniță – chitară și Cosmin Haraga – tobe sunt cunoscuți pentru abordarea muzicală inedită și mai ales pentru stilul lor cool remarcat prin ținutele distincte și nelipsiții ochelari de soare pe care îi poartă mereu când apar în public.

Cu o pasiune permanentă pentru muzică și o interpretare plină de energie, aceștia reușesc să impresioneze publicul de fiecare dată când urcă pe scenă.

Bulz Brotherz online:

 https://linktr.ee/bulzbrotherz

 youtube.com/@bulzbrotherz

 bandcamp.com/bulzbrotherz

 instagram.com/bulzbrotherz

 soundcloud.com/bulzbrotherz

Grafica: Koolab Design

Foto: Claudiu Bekk

Organizatori: Fine Sounds, Punct Galben, Aftăr Hours,

Parteneri media: Zile și Nopți, Rock FM, Radio România Cultural, Radio România Brașov FM, CriticEyez

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.