Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2023
Eat & Drink Lifestyle

Artisan Food Market la Hanu’ lui Manuc

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Artisan Food Market la Hanu’ lui Manuc Share Artisan Food Market la Hanu’ lui Manuc
Artisan Food Market la Hanu’ lui Manuc


ARTISAN FOOD MARKET ed. a IV-a, HANU’ LUI MANUC | București | 22 – 23 Aprilie

Ești așteptat în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială, alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, poveștile gastro-oenologice remarcabile, ce presupune valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs.

Vor fi degustări, facem educație privind consumul de produse locale, vorbim despre unicitate, sprijin și despre multe alte valori, așa cum te-am obișnuit.

Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale.

Și pentru că punem foarte mare preț pe educație și informare ți-am pregatit o serie de evenimente în cadrul târgului la care vei întelege, de la oameni care și-au dedicat activitatea profesională promovării culturii gastro-oenologice din România, de ce este sănătos, atât din punct de vedere medical cât și economic, să consumi produse locale curate și să sprijini, astfel, antreprenorii locali.

Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului: târg cu producatori / antreprenori locali cu produse artizanale românesti food & drink din toată țara, desfășurat pe terasa acoperită Hanu’ lui Manuc, fix la intrare.

Artisan Food Market la Hanu’ lui Manuc

Mulți vor fi prezenți în premieră la târg și îi găsești doar aici în cele două zile.experiențe culinare gourmet speciale (caviar, produse din vânat, brânzeturi maturate, produse din mangalța, vinuri de la crame boutique premiate la concursuri naționale și internaționale, sosuri artizanale craft, dulciuri dupa rețete reinterpretate și multe alte surprize; sesiuni de degustări la standuri și povești gastro-oenologice inedite despre valorificarea unor rețete foarte vechi… și alte surprize, updatăm programul din mers.

Dorința noastră, ca și a ta, suntem siguri, este să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară și să creștem consumul de produse locale artizanale. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink din România.

INTRARE ESTE LIBERĂ PENTRU VIZITATORI!

Eveniment creat de #accentenoifair și susținut de  #bioshopromania  #gastroart  #VinulRo  #RestaurantHanuluiManuc  #zilesinopti  #metropotam  #vinsi.eu #agendaexpo și alți prieteni la fel de dedicați.

Se aude la #MagicFM

Save the date Artisan Food Market ed. a IV-a | 22 – 23 APRILIE | HANU’ LUI MANUC |  10:00 – 20:00 |

www.facebook.com/artisanfoodmarketbucuresti

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.