Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2023
Artă & Cultură / Art Expo

RAD Art Fair, singurul eveniment care oferă un spațiu comun pentru înțelegerea diversității și amplorii scenei de artă contemporană din România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii RAD Art Fair, singurul eveniment care oferă un spațiu comun pentru înțelegerea diversității și amplorii scenei de artă contemporană din România Share RAD Art Fair, singurul eveniment care oferă un spațiu comun pentru înțelegerea diversității și amplorii scenei de artă contemporană din România
RAD Art Fair arta contemporana Caro


RAD Art Fair, singurul eveniment care oferă un spațiu comun pentru înțelegerea diversității și amplorii scenei de artă contemporană din România, are loc la București în perioada 4-7 mai.

RAD Art Fair arta contemporana Caro

JOI 4 MAI / THURS. MAY 4

13.00 Welcome Champagne Brunch | Press + VIP

14.00 Acces VIP

18.00 – 21.00 Vernisaj (cu invitație / by Invitation)

VINERI & SÂMBĂTĂ, 5 – 6 MAI / FRI. & SAT. MAY 5-6

12.00 – 13.00 Acces VIP

13.00 – 20.00 Acces General

DUMINICĂ, 7 MAI / SUN. MAY 7

12.00 – 19.00 Acces General

GET YOUR TICKETS HERE

Târgul de artă contemporană RAD Art Fair va reuni 20 de galerii de artă contemporană din București, Cluj, Timișoara și Chișinău. Prezentări individuale sau de grup, instalații colaborative și un parc de sculpturi se vor întinde într-un spațiu expozițional de 5000 m2. În cele 4 zile dedicate evenimentului, participanții vor aduce în fața publicului larg o selecție unică de lucrări și medii artistice, de la cei mai relevanți artiști contemporani, până la cei mai iubiți artiști istorici din România.

Inițiativa mult așteptată este menită să consolideze nucleul scenei artistice din România, oferind vizibilitate artiștilor, galeriilor și producătorilor săi culturali și construind o bază pentru creșterea unei piețe de artă sănătoase la nivel național.

PARTICIPANȚI / EXHIBITORS

Atelier 35 (București)
Biju (Cluj)
Cazul 101 (București)
Diptych (București)
Gaep (București)
H’art (București)
Jecza (Timișoara)
Lutnița (Chișinău)
Matca (Cluj)
Mobius (București)
Plan B (Cluj, Berlin)
Pogo (București)
Galeria Posibilā (București)
Sabot (Cluj)
/SAC (București)
Sandwich (București)
Sector 1 (București)
Suprainfinit (București)
Catinca Tabacaru (București, Harare)
Viewing Room 17 (Cluj)

RAD Art Fair arta contemporana Caro

Totodată, RAD a pregătit și un robust program colateral:
Prezentări și Dezbateri susținute de profesioniști ai scenei de artă internaționale și colecționari și desfășurate în lounge-ul BMW;
Sculpture Park cu o selecție curatoriată de lucrări în aer liber realizate atât de artiști emergenți, cât și recunoscuți pe plan internațional;
Simpozion Curatorial cu intrare liberă realizat în colaborare cu EUNIC (British Council of Romania, Goethe Institut Bukarest, Institute Français, Austrian Institute) ce va fi transmis și online;
Activități Sociale precum vizite ale unor importante colecții private din București, un Tur al Galeriilor din București și un DJ Party cu acces gratuit pentru public.

RAD Art Fair, creat la inițiativa directoarelor Artistice Catinca Tabacaru și Daniela Palimariu, este organizat în mod colaborativ de Asociația RAD prin galeriile de artă Cazul 101, Jecza, Mobius, Posibilă, /SAC, Sandwich, Sector 1, Suprainfinit și Catinca Tabacaru.

Asociația RAD este compusă din galerii de artă de top din România, reunind o nouă generație de galeriști, colecționari, curatori, și susținători ai scenei naționale de artă contemporană.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Caro, Bogart, și Ministerul Culturii. Evenimentul este susținut de EUNIC, BMW și Policolor. Mai mulți parteneri vor fi anunțați în perioada următoare.

RAD e unic. Nu rata singura ocazie de a înțelege diversitatea și amploarea scenei de artă contemporană din România.

RAD Art Fair arta contemporana Caro

RAD Art Fair arta contemporana Caro
CARO, Barbu Văcărescu 164A, Bucharest, Sector 2

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută