Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/04/2023
Muzică Lifestyle

Gala EXCENTRIP România 2023 – Live pe 14 aprilie, ora 20.30

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gala EXCENTRIP România 2023 – Live pe 14 aprilie, ora 20.30 Share Gala EXCENTRIP România 2023 – Live pe 14 aprilie, ora 20.30
Gala EXCENTRIP România 2023 - Live pe 14 aprilie, ora 20.30


Gala EXCENTRIP România 2023 – Live pe 14 aprilie, ora 20.30

Concursul muzical EXCENTRIP ROMÂNIA 2023 se încheie vineri, 14 aprilie 2023, cu un eveniment live din studioul Pampam Multimedia Garage, în cadrul căruia vor fi anunțate punctajele și premiile acordate în urma jurizării.

Cel mai puternic concurs muzical online – EXCENTRIP 2023 – se apropie de final, odată cu premierea celor mai bune voci înscrise în concurs.

Astfel, în seara zilei de vineri 14 aprilie 2023, la orele 20:30, GALA LAUREAȚILOR va fi transmisă LIVE ONLINE (pe Facebook și YouTube), așa cum, de altfel, a fost organizată întreaga competiție, ocazie cu care cei 48 de concurenți înscriși în concurs vor afla punctajele obținute direct de la membrii juriului, format din nume sonore din muzica românească: muzicianul și compozitorul Laurențiu Cazan (președintele juriului), muzicianul Paul Ilea, solistul și prezentatorul TV Florin Ristei, jurnalistă Radio-TV Oana Tache (Virgin Radio) și Andra Botez (muzician, profesor de canto). Pe lângă premiul cel mare anunțat de organizator, vor fi acordate și alte distincții importante.

Gala EXCENTRIP România 2023 - Live pe 14 aprilie, ora 20.30

Ajuns la a treia ediție, EXCENTRIP este un proiect cultural independent produs de LUNAtech SOUND – operator cultural dedicat juniorilor muzicale ce a lansat, descoperit și susținut muzical voci precum Ana-Maria Mărgean, w.Aria, Alessia sau Carina Veghiu (câștigătoarea ediției din 2022), solista în vârstă de 11 ani care a primit recent un Golden Buzz în concursul Românii au Talent (ProTV), ajungând direct în semifinală. Aceasta va susține, de altfel, un super-recital în cadrul Galei de Premiere, în direct din studioul Pampam Multimedia Garage.

Diferit de alte concursuri muzicale, EXCENTRIP înlocuiește scena cu un studio audio-video profesional, în care participanții sunt înregistrați în condiții egale de manifestare artistică, în același studio, cu aceeași aparatură audio-video, beneficiind de același interval de timp dedicat înregistrării.

Cele 48 de clipuri realizate de LUNATech Sound în ediția 2023 au fost ulterior încărcate pe platformele online ale organizatorului, pentru ca publicul să-și poată exprima preferințele, materializate ulterior prin acordarea unui premiu de popularitate. Decizia finală și obiectivă va aparține însă juriului, care – în urma aplicării unui mecanism stabilit prin regulamentul concursului – va desemna câștigătorii.

Gala EXCENTRIP România 2023 - Live pe 14 aprilie, ora 20.30

MARELE TROFEU EXCENTRIP 2023 va consta într-o piesă compusă la LUNAtech SOUND, fiind acordate și alte distincții importante precum marele premiu EXCENTRIP pentru Excelență Vocală, trei diplome speciale de excelență, Premiul Special al juriului, precum și Premiul de Popularitate (cele mai multe like-uri înregistrate în social media).

De asemenea, având în vedere numărul mare de concurenți cu vârste sub 10 ani, organizatorul a decis acordarea de distincții separate pentru această categorie, respectiv TROFEUL EXCENTRIP Jr. (TEEN under TEN), însoțit de premiul cel mare – o piesă compusă la LUNAtech SOUND și o invitație în studioul Radio Itsy Bitsy FM, precum și trei diplome de excelență.

Mai multe detalii despre concurs și gala de premiere sunt disponibile pe pagina de Facebook a concursului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.