Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery Share AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery
AVANT et APRÈS


Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery

Parfumul este unul lansat cu doar câteva luni în urmă, în 2022, fiind considerat principial de damă, floral-lemnos, cu accente foarte moderne. Inclusiv flaconul alb cu scris auriu este gândit să emane o stare de bine, de optimism, de primăvară eternă şi de profundă speranţă în viitor, bazându-ne pe experienţele acumulate intens în trecut… de aici atemporalul „AVANT et APRÈS”, esenţa ideii parfumului.

AVANT et APRÈS

Conceptul pleacă de la ideea că „Viaţa este o sumă de întâlniri ce creează întotdeauna praguri, portaluri, esenţiale deseori – un înainte şi un după”.

AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery

Note de vârf: floare de frangipan şi frezii

AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery

Note de mijloc: floare de ylang-ylang/ iasomie sambac/ ulei de monoi şi floare de portocal

AWARDs | Parfumul lunii aprilie: AVANT et APRÈS by Isabey, prin ELYSEE Perfumery

Note de bază: vanilie / mosc / răşină benzoică şi ambroxan

AVANT et APRÈS e conceput ca aroma dulce-sărată a două inimi care se iubesc. Care-şi creează propriul şi magicul, senzualul şi romanticul… înainte şi după. Aroma transmite cu eleganţă feminitate şi caracter. Întreg universul olfactiv evocă albul, solarul, speranţa în viitor, o aromă contemporană sofisticată şi fresh simultan. Totul este emoţie pură strânsă într-un flacon, amintire şi viziune asupra viitorului luminos împreună, sincronizate unic. E ca o plimbare pe faleză, narcotic şi proaspăt simultan, îndrăgostit profund şi încărcat de emoție radiantă.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Citește aici mai multe articole din LIFESTYLE – AWARDs.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută