Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/03/2023
Festival Artă & Cultură / Performing arts

Habitat 23 – Festival de arte performative, are loc între 24-26 martie la Katakomba

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Habitat 23 – Festival de arte performative, are loc între 24-26 martie la Katakomba Share Habitat 23 – Festival de arte performative, are loc între 24-26 martie la Katakomba
Habitat 23 - Festival


Habitat 23 – Festival de arte performative, are loc între 24-26 martie la Katakomba

Festivalul de arte performative Habitat 23 începe vineri 24 martie la Katakomba, incluzând diverse forme de manifestare artistică, programate pe parcursul celor trei zile. Intrarea este liberă.

Evenimentul se deschide cu vernisajul „Desăvârșire”, organizat în prezența unei părți a comunității @atoma_art_community, unde vizitatorii vor avea ocazia de a interacționa cu tinerii artiști care își expun lucrările în spațiul generos de la Katakomba din str. Bărăției 52 (zona Unirii), într-o atmosferă relaxată de party, asigurată de organizatori în încheierea primei seri de Habitat 23.

Cea de-a doua zi a festivalului este dedicată teatrului, cu un spectacol lectură postdramatic și postmodern despre iubire și sfârșitul lumii, programat pentru ora 19.30: „Ziua în care a luat foc pământul” – un spectacol în regia Alinei Pietrăreanu, cea care semnează și textul piesei.

Vor evolua actorii Georgiana Cotoi, Răzvan Ionescu, Alexandra Răduță, precum și muzicianul Bogdan Negroiu, care își face cu această ocazie debutul în teatru. Seara va continua cu un DJ Party cu Scatterbrain, 7ofDiamonds și Octavia Princess, cu începere de la ora 21.

Festivalul se va încheia duminică la orele amiezii, 26 martie, cu o „Seară contemporană de poezie în subsol”, începând cu ora 15.00, o „dezbatere” poetică moderată de Maria David.

Habitat 23 - Festival

Despre Habitat23

„Habitat23″ este o ramură a 1Ecosistem – Festival internațional de arte performative”, fiind parte din campania de crowdfunding care se desfășoară din februarie până în iulie 2023, cu ajutorul căreia organizatorii urmăresc să acopere din costurile necesare organizării ediției din acest an a festivalului. Intrarea este liberă pentru toate evenimentele desfășurate în cadrul micro-festivalului Habitat23, dar donațiile sunt încurajate.

Despre Katakomba Art Network

Galeria subterană KATAKOMBA este un spațiu neconvențional și versatil dedicat tuturor formelor de artă, situat într-o zonă cosmopolită a Bucureștiului, în zona Pieței Unirii, la doar câteva minute de mers pe jos față de majoritatea obiectivelor turistice ale Bucureștiului: Casa Poporului, Fântânile Urbane, Palatul Justiției, Biblioteca Națională, etc. Include un studiu de înregistrări audio-video și este cartierul general al postului de radio Republica Verde (RRV), partenerul oficial al evenimentului Habitat 23.

Habitat 23 - Festival
Scena Katakomba

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută