Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/03/2023
Artă & Cultură

ESTE FILM Festival mai face un pas către ediția a 7-a și publică lista scurtmetrajelor românești alese să concureze pentru marele trofeu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ESTE FILM Festival mai face un pas către ediția a 7-a și publică lista scurtmetrajelor românești alese să concureze pentru marele trofeu Share ESTE FILM Festival mai face un pas către ediția a 7-a și publică lista scurtmetrajelor românești alese să concureze pentru marele trofeu


A patra ediție a competiției de scurtmetraj românesc de ficțiune din cadrul ESTE FILM Festival va avea loc la Sibiu în perioada 10-14 mai 2023. S-au putut înscrie cineaști profesioniști, dar și studenți sau amatori. Premiul acordat câștigătorului e în valoare de 2.000 de euro. Selecția filmelor a fost realizată de jurnalistul și criticul de film Iulia Blaga.

Cele 10 scurtmetraje românești de ficțiune care au fost selectate în secțiunea competițională ESTE FILM Festival 2023 sunt:

Maria T. – de Maria Drăgoi

Aurică, viață de câine – de Mihai Dragolea

Un flamingo nu cade din cer – de Dragoș Hanciu

Acolo unde bărcile nu ajung – de Vlad Buzăianu

Appalachia – de Roxana Stroe

Hentai Sushi – de Andrei Hazi Barbu

Ali Baba – de Teodor Ioan Vlad Popa

Eu și sora mea – de Theodor Ioniță

Tripuri – de Andrei Cojocaru

Spre casă – de Horațiu Curuțiu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută