Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2023
Artă & Cultură / Carte

Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe Share Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe
Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe


Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe

Volumul „Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI”, de Sandra Gătejeanu Gheorghe, prezintă o incursiune delicată în lumea fascinantă a etichetei și protocolului.

O lucrare precisă și precis folositoare pentru toate categoriile de cititori“, Emil Hurezeanu, ambasador

Vă invităm joi, 23 martie, ora 18:30, în spațiul distins al librăriei Cărturești Carusel, la evenimentul de lansare a volumului. Un eveniment moderat cu iscusință de Ioana Bâldea Constantinescu. Participă, alături de autoare, Marius Constantinescu, autor și jurnalist cultural.

Lansarea volumului: Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe

Despre carte

Protocolul, esenţial în mediul diplomatic, este important şi în viaţa de zi cu zi, indiferent că este vorba despre o reuniune de familie sau despre o întâlnire de afaceri. Detalii precum un meniu nepotrivit, un cadou neinspirat, o sală prea mică sau prea mare ori lipsa organizării adecvate pot periclita succesul evenimentului. În Arta protocolului, Sandra Gătejeanu Gheorghe îşi propune să ofere un instrument pentru specialişti, dar şi pentru publicul larg care îşi doreşte să descopere fascinanta lume a protocolului şi a etichetei ce asigură, din umbră, buna desfăşurare a celor mai importante evenimente.

«Arta protocolului», semnată de Sandra Gătejeanu Gheorghe, [este] o lucrare plină de învăţăminte, precisă şi precis folositoare pentru toate categoriile de cititori, nu numai pentru diplomaţi […] Mă bucur să descopăr că experienţa mai veche şi mai nouă a distinsei noastre colege rodeşte acum într-un manual teoretic şi practic de protocol şi etichetă.“, Emil Hurezeanu, ambasador

Despre autoare

Sandra Gătejeanu Gheorghe este diplomat de carieră şi, din anul 2019, ocupă funcţia de director de protocol al Ministerului Afacerilor Externe. Anterior, a fost pentru mai bine de 10 ani directorul de protocol al Casei Regale a României. A scris volume despre istoria monarhiei româneşti, despre activitatea Casei Regale a României şi despre eticheta regală şi numeroase articole pe teme de protocol. A fost decorată de preşedintele României cu Ordinul „Pentru Merit“ în grad de Cavaler şi de regele Mihai I al României cu Ordinul „Coroana României“ în grad de Ofiţer şi Medalia „Regele Mihai I“ pentru loialitate.

Sandra Gătejeanu Gheorghe
Sandra Gătejeanu Gheorghe

Editura Litera are o tradiție de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută