Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/03/2023
Lifestyle

Renumitul retailer PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Renumitul retailer PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City Share Renumitul retailer PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City
PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City


PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City. Noul concept revitalizat și-a întâmpinat deja primii vizitatori.

Renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg sărbătorește mult așteptata redeschidere a magazinului său din Băneasa Shopping City. Pe durata celor 4 zile, cu ocazia lansării noului concept, toți clienții s-au bucurat de activități și surprize interesante pe parcursul vizitei lor la Peek & Cloppenburg.

PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City
PEEK & CLOPPENBURG, foto: Mihai Stoian

Noul concept de magazin

Noul concept de 3805 mp, dispus pe 2 etaje este nu doar mai spațios, ci și mult mai accesibil. Pentru o experiență și mai atractivă la cumpărături, Peek & Cloppenburg a investit într-un nou mobilier, digitalizarea caselor de marcat, noi cabine de probă și în shop-urile originale pentru Boss Black, HUGO si Joop!.

Noul design, mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate, le creează clienților spațiul ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top precum: Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Boss Black, HUGO, Wellensteyn, Armani Exchange, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, CK Jeans, Hugo, Versace, Marc Cain, Max Mara, Sportalm, Marc O’Polo, cât și branduri exclusive P&C, precum Christian Berg, Review, Montego, Jake*s Casual.

,,Suntem fericiți să celebrăm împreună cu membrii noștri redeschiderea magazinului din Băneasa Shopping City. Luând mereu ȋn considerare nevoile și dorintele clientilor, investim constant în dezvoltarea magazinelor și serviciilor pe care le oferim. România este o piață importantă pentru noi. De aceea, vom continua să investim aici, dezvoltând mai departe noi proiecte de succes. Anul acesta în toamnă, urmează inaugurarea a două noi magazine în Craiova și Iași.”, a menționat  Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg

PEEK & CLOPPENBURG redeschide magazinul din Băneasa Shopping City
PEEK & CLOPPENBURG, foto: Mihai Stoian

Despre Grupul Peek & Cloppenburg:

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf și Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 6 magazine online.

Datorită selecției atente a trend-urilor celor mai de top branduri pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, dar și ale brandurilor creative dedicate tinerilor, P&C este magazinul multibrand ce le oferă clienților săi experiențe individuale la cumpărături.

Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON’S, precum și Magasin du Nord.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută