Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/03/2023
Lifestyle

Grădina Zoologică Sibiu a devenit ”acasă” pentru încă două animale

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Grădina Zoologică Sibiu a devenit ”acasă” pentru încă două animale Share Grădina Zoologică Sibiu a devenit ”acasă” pentru încă două animale

Animale noi la Zoo Sibiu! Grădina Zoologică Sibiu a devenit ”acasă” pentru încă două animale. O vacă Watusi și o bufniță au ajuns săptămâna aceasta la Sibiu de la Grădina Zoologică din Veszprem, Ungaria, cu titlu de donație. Bufnița este prima de la Zoo Sibiu. Are 3 ani și face parte din specia Bubo Bubo, cea mai mare din Europa. Femela Watusi, în vârstă de 15 ani, se alătură unui mascul care se afla aici de câțiva ani. Rasa de vaci Watusi este originară din Africa și este una dintre cele mai vechi din lume, cunoscută de aproape 5000 de ani. Coarnele lor pot atinge peste 1 metru lungime și sunt folosite pentru apărare, dar şi pentru reglarea temperaturii.

Reamintim că la începutul anului au ajuns la Sibiu, din Croația, 6 lupi și 2 oi cu coamă, iar în viitorul apropiat va ajunge aici o zebră.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută