Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2023
Artă & Cultură

Actrița Teatrului Național ”Radu Stanca” Cendana Trifan, nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Actrița Teatrului Național ”Radu Stanca” Cendana Trifan, nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023 Share Actrița Teatrului Național ”Radu Stanca” Cendana Trifan, nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023


Actrița Teatrului Național ”Radu Stanca” Cendana Trifan a fost nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023 la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul Fiica din spectacolul „Mamă” de Marta Barceló, regia Mariana Cămărășan!

Spectacolul „Mamă” a avut premiera în 26 iunie 2022 și de atunci s-a bucurat de un succes enorm pe scenele din România și din Republica Moldova.

Actriță a Naționalului sibian, Cendana Trifan este licențiată în Arta Actorului, la Facultatea de Teatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, clasa prof. Ion Cojar, și a urmat studii de Masterat „Arta interpretării caracterelor dramatice”, Departamentul de Artă Teatrală, Facultatea de Litere şi Arte, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

La Sibiu, publicul o poate urmări în spectacole precum: „Trei surori”, „Moroi”, „Autobahn”, „Steaua fără nume”, „De cealaltă parte a lumii”, „Hedda Gabler”, iar în curând în premiera „Jocul de-a vacanța”. Felicitări și succes, Cendana Trifan!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută