Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2023
Lifestyle

Conferința Modern Family Challenges

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Conferința Modern Family Challenges Share Conferința Modern Family Challenges
Conferința Modern Family Challenges


Conferința Modern Family Challenges

ABC-ul sănătății copilului: ce trebuie să știi în primii ani?

Conferinta Modern Family Challenges aduce in atentie subiectul crucial al sanatatii copilului in primii ani de viata. Evenimentul va avea loc pe data de 22 martie, de la ora 18:30, la Hotel Marshal Garden Bucuresti.

In cadrul conferintei, parintii vor afla informatii esentiale despre sanatatea copilului in primii ani de viata, provocarile specifice acestui interval de varsta si solutii pentru a preveni si trata afectiunile frecvente, cum ar fi racelile, virozele, alergiile sau problemele de dantura.

Pe 22 martie, de la 18:30, la Hotel Marshal Garden te asteptam sa te bucuri de o experienta offline, educativa si de conectare in cadrul Modern Family Challenges. La panelul de discutie dedicat sanatatii copilului vor fi alaturi de noi: Victor Daniel Miron, medic specialist pediatrie; Mirela Pavelescu, medic primar pediatru si specialist alergologie si imunologie si pneumologie pediatrica si Ilia Jipa, Medic primar ortodontie sinortopedie dento facial.

Si pentru ca echilibrul familial depinde in mare masura de sanatatea mentala, emotionala si fizica a mamei, la aceasta editie am alocat o sectiune speciala de discutii, in cadrul FAMILY TALKS, dedicata mamei si sanatatii ei emotionale si mentale, avand in vedere importanta acestui subiect. Iata cine sunt invitatii nostri: – 𝗡𝗶𝗻𝗮 𝗦𝗼𝗳𝗶𝗮𝗻, 𝗣𝘀𝗶𝗵𝗼𝗹𝗼𝗴 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 si 𝗠𝗶𝗿𝘂𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗶, 𝗠𝗶𝗿𝘂𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗶 – 𝗳𝗼𝗻𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿𝗵𝗼𝗼𝗱𝗦𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝘆.𝗿𝗼.

Conferința Modern Family Challenges

Iata ce program am pregatit:

Panel 𝗦𝗔𝗡𝗔𝗧𝗔𝗧𝗘:

  • 𝗩𝗶𝗿𝗼𝘇𝗲 𝘀𝗶 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗶𝗶 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶: 𝘀𝗶𝗺𝗽𝘁𝗼𝗺𝗲, 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲/𝗻𝗼𝗻 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲, 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗶. 𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝗮𝗺? Victor Daniel Miron, medic specialist pediatrie;
  • “𝗔𝗹𝗲𝗿𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹. 𝗖𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁? 𝗖𝗮̂𝗻𝗱 𝘀𝘂𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗺? 𝗖𝘂𝗺 𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮̆𝗺? “,Mirela Pavelescu, Sef de lucrari, medic primar pediatru si specialist alergologie si imunologie si pneumologie pediatrica, doctor in medicina;
  • 𝟯 𝗱𝗶𝗻 𝟰 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶 𝗮𝘂 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗱𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿! 𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝗮𝘂 𝗰𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂𝘁 𝗻𝘂𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗹𝗼𝗰𝗹𝘂𝘇𝗶𝗶 𝗶𝗻 𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗶? Ilia Jipa, Medic primar ortodontie sinortopedie dento faciala;

Panel 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬 𝗧𝗔𝗟𝗞𝗦
Adaptarea mamei la noile roluri si echilibrul din familie: 𝗡𝗶𝗻𝗮 𝗦𝗼𝗳𝗶𝗮𝗻, 𝗣𝘀𝗶𝗵𝗼𝗹𝗼𝗴 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 si 𝗠𝗶𝗿𝘂𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗶, 𝗠𝗶𝗿𝘂𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗶 – 𝗳𝗼𝗻𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗦𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿𝗵𝗼𝗼𝗱𝗦𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝘆.𝗿𝗼.

MODERATOR: 𝗟𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂, 𝗔𝗰𝘁𝗿𝗶𝘁𝗮 & 𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿

Partenerii care s-au alaturat si sustin evenimentul sunt:

Partener Premium: 𝗗𝗿 𝗣𝗵𝘆𝘁𝗼
Parteneri Gold: 𝗟𝗶𝗱𝗹 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 || 𝗘𝗙𝗜 𝗕𝘂𝗰𝗮𝗿𝗲𝘀𝘁 || 𝗦𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗯𝘆 𝗗𝗿 𝗜𝗹𝗶𝗮
Parteneri Silver: 𝗜𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗼𝗿 || 𝗘𝗱𝗶𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁 || 𝗠𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗛𝗔𝗜
Prieteni: 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗪𝗮𝗹𝗹.𝗿𝗼

INSCRIE-TE gratuit la eveniment completand formularul de inregistare AICI.

„Nimic nu ne da mai tare peste cap ca familie, decat momentul in care copilul nostru se imbolnaveste. Sanatatea copilului este un subiect care ne preocupa si ne afecteaza deopotriva, iar informarea noastra si grija si afectiunea oferite in aceste momente sunt cu atat mai relevante. Evenimentul Modern Family Challenges vine in sprijinul parintilor cu informatii variate in acest sens”, afirma Sofia Frunza, Organizator Modern Family Challenges.

Te invitam sa iei parte la conferinta Modern Family Challenges si sa descoperi informatii esentiale pentru sanatatea si bunastarea copilului si a familiei tale.

Despre Modern Family Challenges:

Modern Family Challenges este un proiect dezvoltat de agentia Creative Energy Corner dedicat familiei moderne. Pentru a fi la curent despre evenimentele si campaniile pe care le implementam, parintii ne pot urmari pe platforma www.moderndads.ro. Iar pentru networking si socializare se pot alatura grupului privat – Grup Modern Family

Din portofoliul agentiei fac parte si proiectele de parenting DAD TO BE Academy – curs video dedicat viitorilor tati, platforma online www.moderndads.ro si evenimentul dedicat tatilor moderni Modern Dad’s Challenges.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută