Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2023
Muzică

Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club Share Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club
Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club


Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club din Timișoara.

Pe data de 24 martie, trupa de rock alternativ THE CASE revine în fața publicului timișorean cu un concert ce se anunță de-a dreptul electrizant, în care își vor prezenta cele mai recente single-uri dar și compoziții noi, cântate în premieră.

Concertul ce va avea loc într-o locație deosebită, cu un vibe aparte, Nemesis Art Club din Timișoara, reprezintă prima apariție live din acest an pentru formația timișoreană, astfel că dorința de revedere cu publicul va alimenta și mai mult cu energie experiența live.

Cu o experiență de peste 10 ani, THE CASE și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul trăirilor personale.

Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club

Structura sonoră complexă ce tratează elemente cât se poate de diverse ca influență, de la garage rock și grunge, la electronica și synthpop, a atras atenția asupra lor. Astfel că, de-a lungul timpului, la portofoliul lor live s-au adăugat, pe rând, nume importante din sfera festivalurilor open air, cum ar fi: Electric Castle, Snow Fest, B’est Fest, Made in TM, Padina Fest, Route 68 Summerfest sau Arad Open Air Festival.

Anul trecut, trupa a lansat nu mai puțin de trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You”, toate lucrate în colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa la o serie de case de discuri cu renume, printre care Sony Music, Universal sau Warner Music.

Invitați speciali în cadrul acestui eveniment, Mostre este o trupă ce combină, într-un stil cât se poate de personal, elemente de rock, funk și electronica reușind să creeze un mix care, cu siguranță, va anima și mai mult atmosfera. Deși este un nume nou apărut în peisajul alternativ al orașului de pe Bega, grupul este format din membri cu o vastă experiență în scena rock locală, dar nu numai. Nu rata, așadar, o seară de rock alternativ de înaltă calitate, într-o locație foarte mișto, într-o seară de vineri care să-ți activeze pofta de distracție pentru un weekend întreg.

Biletele în valoare de 30 de lei sunt disponibile la intrare, în ziua concertului, în limita locurilor disponibile.

Eveniment oficial AICI.

Locație: Nemesis Art Club, Timișoara.

Data: vineri, 24 martie, ora 19.00

Trupa THE CASE va susține un concert electrizant la Nemesis Art Club

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută