Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | Parfumul lunii martie: ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | Parfumul lunii martie: ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore, prin ELYSEE Perfumery Share AWARDs | Parfumul lunii martie: ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore, prin ELYSEE Perfumery
ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore


Parfumul lunii martie: ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore, prin ELYSEE Perfumery

ARCHILIBRIUM face parte din noua generaţie de arome, creat fiind în 2022, ca parfum unisex. El este un joc de cuvinte şi de viziune între ARHITECTURĂ şi ECHILIBRU. Este o reflectare a noii abordări a umanului în raport firesc şi ne-agresiv cu natura, cu mediul înconjurător.

ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore

ARCHILIBRIUM reprezintă o traducere rafinată a integrării Arhitecturii Organice, avându-l ca părinte pe renumitul Frank Lloyd Wright, în climatul general, fiind un răspuns al celui ce vieţuieşte în aceste spaţii la criza climatică şi identitară a omului modern. El combină spaţiul interior cu natura înconjurătoare, dovedindu-se parte a acesteia.

ARCHILIBRIUM este o aromă de cuib cald, uman, în perfect balans cu viaţa cotidiană şi cu lumea din care face parte, exact dezideratul celor mai noi căutări în tot ceea ce înseamnă artă şi lifestyle de secol XXI.

ARCHILIBRIUM de CALE Fragranze D’Autore

Simţul mirosului este invitat astfel într-o simfonie de note în perfect balans, o compoziţie în care structurile de lemn, metal şi sticlă sunt asimilate şi ajung în osmoză perfectă cu îmbrăţişarea naturii înconjurătoare, protectoare ale acestora.

NOTE

Note de bază: Vetiver / Nalbă de mosc / Mosc / Cărbune / Amyris / Răşină benzoică

Note de mijloc: Magnolie / Iris / Labdanum / Răşină Elemi / Mastică / Note minerale

Note de vârf: Ienupăr / Lămâie / Ghimbir / Şofran / Galbanum / Cafea / Piper de Sichuan

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută