Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 06/03/2023
Film Zile si Nopti

Filme de animație care rulează la cinema în săptămâna 6 martie – 12 martie

Alina Mușina De Alina Mușina
Comentarii Filme de animație care rulează la cinema în săptămâna 6 martie – 12 martie Share Filme de animație care rulează la cinema în săptămâna 6 martie – 12 martie


Filme de animație care rulează la cinema în săptămâna 6 martie – 12 martie

În această săptămână copii sunt așteptați alături de părinții lor la cinema pentru a se delecta cu un film amuzant și antrenant de animație.

Personaje care mai de care mai năstrușnice vă așteaptă să vă facă ziua mai frumoasă.

" "

Aventurile lui Pil 

Titlu original: Pil
An: 2023
Gen: Animation, Aventură, Family
Regizor:
Actori: Kaycie Chase, Julien Crampon, Pierre Tessier
filme animatie cinema copii
Aventurile lui Pil

O copilă curajoasă se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului. Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transfromat într-un… pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va întoarce regatul cu sus-n jos și o învăța pe Pil că noblețea se găsește în fiecare dintre noi.

 

Aventurile Inspectorului Sun 

Titlu original: Inspector Sun y la maldición de la viuda negra
An: 2023
Gen: Animation
Regizor:
Actori: Ronny Chieng
filme animatie cinema copii
Aventurile Inspectorului Sun

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Lumea secretă a spiridușilor 

Titlu original: Finnick
An: 2023
Gen: Animation, Aventură
Regizor: Denis Chernov
Actori: Paul Castro Jr.
filme animatie cinema copii
Lumea secretă a spiridușilor

Finnick este un tânăr spiriduș, căruia nu pare să-i pese de responsabilitatea de a transforma casa oamenilor într-un cămin. Totul se schimbă atunci când o nouă familie vine în casa pe care o protejează el, iar trucurile lui de a scăpa de responsabilitate nu mai funcționează deloc.

 

Năstrușincul motan Maurice 

Titlu original: The Amazing Maurice
An: 2023
Gen: Animation, Aventură, Comedie
Regizor: Toby Genkel
Actori: Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel

 

filme animatie cinema copii
Năstrușnicul motan Maurice

Animaţia este o  adaptare fabuloasă după un roman scris de Terry Pratchett, The Amazing Maurice and His Educated Rodents, apărut în 2001, despre o gașcă de șobolani escroci care se desprind dintr-o escrocherie care a mers prost. Povestea lui Maurice, un motan vorbăreţ care își duce traiul pe străzi și născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani, alături de un puști orfan, Keith, care nu pare prea isteț, dar cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați, aduce multă culoare și veselie pentru întreaga familie pe marile ecrane!

 

Mumiile : Aventuri Moderne 

Titlu original: Mummies
An: 2023
Gen: Animation, Comedie, Family
Regizor: Juan Jesús García Galocha
filme animatie cinema copii
Mumiile : Aventuri moderne

Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

 

Motanul încălțat : Ultima dorință 

Titlu original: Puss in Boots: The Last Wish
An: 2022
Gen: Animation, Aventură, Comedie
Regizor: Joel Crawford, Januel Mercado
Actori: Antonio Banderas
filme animatie cinema copii
Motanul încălțat : Ultima dorință

Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

 

Lilu,Lilu, Crocodilu  

Titlu original: Lyle, Lyle, Crocodile
An: 2022
Gen: Animation, Aventură, Comedie
Regizor: Josh Gordon, Will Speck
Actori: Javier Bardem, Scoot McNairy, Constance Wu, Brett Gelman
filme animatie cinema copii
Lilu,lilu crocodilu
Având la bază cartea pentru copii cu același nume, lungmetrajul semnat de Josh Gordon și Will Speck spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în marele New York și care… nu mușcă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută