Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/03/2023
TV

“Culorile legii” (Viola come il mare), cu Francesca Chillemi și Can Yaman, un serial polițist, în premieră, din 7 martie, la AXN

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii “Culorile legii” (Viola come il mare), cu Francesca Chillemi și Can Yaman, un serial polițist, în premieră, din 7 martie, la AXN Share “Culorile legii” (Viola come il mare), cu Francesca Chillemi și Can Yaman, un serial polițist, în premieră, din 7 martie, la AXN
Culorile legii AXN


“Culorile legii” (Viola come il mare), cu Francesca Chillemi și Can Yaman, un serial polițist, în premieră, în martie, la AXN

 Francesca Chillemi, una dintre cele mai frumoase italience și Can Yaman, cuceritorul actor de origine turcă, sunt protagoniștii noului serial polițist italian „Culorile legii” (Viola come il mare), care va avea premiera în România, pe 7 martie și va fi difuzat în fiecare marți seara, de la ora 21.00, cu episoade duble, la AXN.

Culorile legii AXN

Viola Vitale este o femeie superbă și plină de magnetism, care a lucrat dintotdeauna în domeniul jurnalismului de modă în Paris. Plină de optimism și încredere, aceasta se mută din orașul luminilor în Palermo, localitatea natală, pentru a-și căuta tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată.

" "

În Italia, Viola începe să lucreze pentru o publicație online, unde scrie despre crimele care au loc în oraș. În timpul investigațiilor pe teren, personajul îl cunoaște pe inspectorul Francesco Demir, unul dintre anchetatorii de top din Palermo. Carismaticul si seducătorul Francesco nu are încredere în oameni, spre deosebire de Viola, care mereu privește lumea cu optimism.

Culorile legii AXN

Inspectorul Demir este extrem de intuitiv, impulsiv și de multe ori nu respectă regulile. Cei doi vor lucra cot la cot la cazurile de omucidere, însă relația lor va fi extrem de dificilă la început, din cauza caracterelor total diferite. Pe parcurs, cei doi protagoniști vor învăța să colaboreze, fapt ce se datorează darului special pe care Viola îl posedă – sinestezia, care se manifestă ca o asociere între emoții și culori.

Culorile legii AXN

De câte ori se întâlnește cu cineva, Viola asociază culori cu cele mai profunde stări pe care acea persoană încearcă să le ascundă – frică, bucurie, durere. Viola se va folosi de această calitate și își va dezvolta capacitatea de a cunoaște mai bine oamenii pe care îi intervievează sau investighează.

Culorile legii (Viola come il mare) este o co-producție Luxe Vide și RTI, producători executivi fiind Luca Bernabei (Devils,Medici), Daniele Passani (Medici) și Corrado Trionfera (Medici). Printre titlurile produse de Luxe Vide se numără Doc – Nelle tue mani, Leonardo, Medici sau Devils.

Culorile legii AXN

Culorile legii AXN

Culorile legii AXN

Culorile legii AXN

Culorile legii AXN

Despre AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută