Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2023
Artă & Cultură Lifestyle

Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei Share Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei
Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei


Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei

Primăvara vine cu noutăți la Fundația Calea Victoriei, care cu siguranță îți vor stârni curiozitatea și te vor face să vrei să înveți ceva nou. În martie am pregătit cursuri și ateliere interesante, adevărate delicatese culturale din domenii variate: tehnologie, artă, psihologie și dezvoltare personală, teatru, arhitectură, journaling, așa că ai ce să descoperi.

Te interesează tehnologia și felul în care oamenii interacționează cu ea? Vino să faci cunoștință cu lectorul Delia Panait și cu Nao, robotul humanoid superprietenos, la Human meet Robots!, din 9 martie.

Știm cât este de important să ai grijă de tine, așa că te așteptăm la o serie de cursuri speciale: Cum îmi păstrez echilibrul interior? Mecanisme defensive ale psihicului, din 9 martie cu Lidia Calciu, dar și un nou atelier de nutriție, în care Elena Tănase te învață cum să mănânci sănătos. Din 21 martie lectorul Dumitru Borțun te provoacă să îți antrenezi mintea la Introducere în gândirea critică. Continuă parcursul de dezvoltare personală la Fundația Calea Victorei cu Journal to the Self (JTTS) – scrisul ca instrument de transformare personală, cu Cristina Fabian, unde descoperi puterea vindecătoare a scrisului.

Dacă vrei să îți dezvolți creativitatea, te așteptăm la atelierele practice, perfecte pentru cei care vor să își dezvolte imaginația. Poți alege dintre atelierul de pictură botanică, cel de ilustrație de carte sau de actorie și improvizație sau, de ce nu, să participi la toate.

Întregul program al cursurilor din luna martie la Fundația Calea Victoriei este pe site, sau pe pagina de Facebook.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70.000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută