Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2023
Artă & Cultură

Luna martie aduce un nou festival în peisajul cultural al orașului: SIBIU BLUES NIGHTS

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Luna martie aduce un nou festival în peisajul cultural al orașului: SIBIU BLUES NIGHTS Share Luna martie aduce un nou festival în peisajul cultural al orașului: SIBIU BLUES NIGHTS


Sibiu Blues Nights este un festival de blues care se va desfășura la Sala Thalia din Sibiu, România. Aflat la prima sa ediție, festivalul își propune să aducă laolaltă artiști de blues de renume din țară și din străinătate și să creeze o atmosferă autentică de blues.

 

Luna martie aduce un nou festival în peisajul cultural al orașului: SIBIU BLUES NIGHTS

 

Istoria bluesului poate fi urmărită până în secolul al XIX-lea, când a apărut ca o formă de expresie a sclavilor afro-americani din Statele Unite ale Americii. Aceasta a evoluat în timp, absorbind influențe din alte genuri muzicale și a devenit o forță culturală și socială importantă în secolul al XX-lea.

Sibiu, un oraș istoric situat în centrul României, are o bogată istorie culturală și este cunoscut pentru arhitectura sa medievală și pentru evenimentele culturale de înaltă calitate. Sala Thalia, situată în centrul istoric al orașului, este una dintre cele mai importante săli de spectacole din Sibiu, fiind construită în anul 1787 și renovată recent pentru a oferi un cadru modern și confortabil pentru spectacole.

Festivalul Sibiu Blues Nights va prezenta artiști de blues de calitate, atât din România, cât și din străinătate, și va oferi ocazia de a experimenta tradiția și istoria bluesului într-un cadru autentic. Festivalul speră să devină o tradiție lungă și să devină o destinație importantă pentru iubitorii de blues din întreaga lume.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută