Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2023
Artă & Cultură / Teatru

MATEI VIȘNIEC deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii MATEI VIȘNIEC deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava” Share MATEI VIȘNIEC deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”
matei visniec podcast


MATEI VIȘNIEC deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”

Personalități marcante ale teatrului, artiști în căutarea noutății teatrale, teme culturale și istoria recentă a scenei, întrebări actuale cu răspunsuri multiple, experiment și inovație, măiestrie și meșteșug, acestea vor fi zonele de discuție în care vă vor purta Podcasturile Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”.

Primul invitat este Matei Vișniec. Cu o impunătoare carieră literară atât în poezie, roman sau eseu, el este unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi contemporani pe filieră română și franceză, fiind prezent în programa universitară a mai multor facultăți de teatru, alături de Eugène Ionesco. Piesele scrise de Matei Vișniec au fost traduse și jucate în peste 30 de țări.

GENEZA PIESELOR MELE DE TEATRU. TEME ȘI MOTIVAȚII este titlul primului Podcast difuzat vineri, 3 martie, pe canalul de youtube, începând cu ora 18:00.

Al doilea Podcast care îl are în centrul atenției pe Matei Vișniec pune accentul pe AVIGNON ȘI EUROPA FESTIVALURILOR DE TEATRU și va putea fi vizionat de vineri, 10 martie, pe canalul de youtube TNB, începând cu ora 18:00.

matei-visniec-podcast

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută