Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2023
Lifestyle

Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat taților!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat taților! Share Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat taților!
Modern Dad’s Challenges - eveniment dedicat taților!


Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat taților!

Momentele petrecute împreună, de conectare și de joacă în familie, de mișcare în natură și diverse activități sportive, aduc beneficii pentru întreaga familie, nu doar copilului. Cu acest gând în minte, Modern Dad’s Challenges, proiectul dedicat taților moderni, începe seria de evenimente educative din 2023 pentru tătici, într-un cadru offline, în București.

Sport și mișcare pentru un stil de viață sănătos în familie

Pe 28 februarie, între orele 18:30 – 21:30, la Hotel Internațional București (str. Căuzași, nr.27), tații se vor bucura de o experiență offline, în cadrul Modern Dad’s Challenges.

Câteva dintre subiectele abordate în cadrul evenimentului: drumețiile în natură și pregătirea & motivarea copilului; activități și jocuri outdoor și conectarea părinte-copil; tabere active pentru copii: pregătire fizică & emoțională, organizare rucsac, echipament, alimentație etc.; beneficiile sportului în perioada școlară și educația franceză; prim-ajutor în situații specifice: răni, arsura solară și degerături, metoda Heimlich (demonstrație).

Înscrie-te  și bucură-te din plin de beneficiile și bucuria activităților outdoor în familie! Completeaza GRATUIT formularul de inregistrare aici si consulta programul pe care ti l-am pregatit:

– Joaca și mișcarea în natură – mediul pentru dezvoltarea relatiilor sanatoase, Vlad Chiciudean – Ghid montan si de turism. Creatorul conceptului “Tați și Fii” și organizator ture pentru părinti – copii în natură

– Beneficiile sportului în dezvoltarea copilului. Studiu de caz: educatia franceza, David Héraud, Director al EFI București

– DAD Talks: Taberele active pentru copii și aventuri în natură, Dan Chitila, Tata & fondator Outdoor activities in Romania

– Moment practic Prim-Ajutor, cu Loredana Neghina, Formator de eroi la Miculerou.ro

Modern Dad’s Challenges - eveniment dedicat taților!

Bucuria activităților outdoor în familie

Studiile arată că activitatea fizică și sportul joacă un rol vital în dezvoltarea copiilor. O viață activă încurajează nu doar un stil de viață sănătos, ci și dezvoltarea socială și emoțională a copiilor. Cu toate acestea, în ultimii ani, copiii petrec tot mai mult timp în fața ecranelor, ceea ce poate avea efecte negative asupra sănătății lor. Din acest motiv, este important să promovăm activitățile sportive în rândul copiilor și să îi încurajăm să petreacă mai mult timp în aer liber.

În acest sens, evenimentul „Sport și mișcare pentru un stil de viață sănătos în familie” îi va aduce în fața participanților pe: Vlad Chiciudean – Ghid montan și de turism. Creatorul conceptului „Tați și Fii” și organizator ture pentru părinți – copii în natură, David Héraud, Director al EFI București, Dan Chitila, Tată & fondator Outdoor activities in Romania si Loredana Neghină, Formator de eroi la Miculerou.ro.

Timpul petrecut împreună departe de ecrane și în aer liber reprezintă un element de bază al relației părinte-copil. Mișcarea și joaca pot aduce distracție și relaxare pentru a deschide calea împărtășirii și a relaționării deschise între părinți și copii.“, consideră Vlad Chiciudean.

Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner dedicat taților moderni. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, tații ne pot urmări pe platforma www.moderndads.ro

Despre CREATIVE ENERGY CORNER

Din portofoliul agenției Creative Energy Corner fac parte și proiectele de parenting DAD TO BE Academy – curs video dedicat viitorilor tați, platforma online www.moderndads.ro și evenimentul dedicat familiilor Modern Family Challenges. Cât și evenimentul educativ World of Digital, dedicat creatorilor de continut.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută