Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 17/02/2023
Film

VIDEO | Cinemap Top filme de dragoste pe care merită să le vezi în luna iubirii

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii VIDEO | Cinemap Top filme de dragoste pe care merită să le vezi în luna iubirii Share VIDEO | Cinemap Top filme de dragoste pe care merită să le vezi în luna iubirii
filme-de-dragoste


Cinemap | Luna februarie este despre iubire! Top filme de dragoste pe care merită să le vezi în luna iubirii

Ziua Îndrăgostiților si Dragobetele implică adesea cine romantice la lumina lumânărilor dar anul acesta, puteți lua în considerare să vă relaxați acasă și să vedeți un film de nișă.

Citește și:

Chiar dacă ne uităm în mod excesiv la filme și seriale, este totuși frumos să alegem filmul potrivit pentru luna în care sărbătorim iubirea. Există întotdeauna filmele clasice precum Crazy, Stupid, Love, The Notebook și Titanic, dar o nouă poveste de dragoste se simte atât de bine atunci când o găsim – la fel ca în viața reală. Așa că luați-vă jumătatea, animalul de companie sau cutia de înghețată și vizionați un altfel de film despre iubire.

Fie că îți petreci aceasta perioada cu un partener de lungă durată, cu o nouă cucerire, cu prietenii sau pe cont propriu, există un film perfect pentru tine. Această listă include și o porție bună de filme dramatice, emoționale și sfâșietoare. Și există povești de dragoste pentru toate vârstele, de la adolescenți îndrăgostiți la dezastrele de 20 și 30 de ani până la a doua șansă după divorț. Uite care sunt preferatele noastre în acest an:

Text de Silvia Trașcă | Citește articolul complet pe cinemap.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută