Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2023
Lifestyle / Spirits Award

AWARDs | „SEVENTY ONE EAU DE NUIT” GIN

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „SEVENTY ONE EAU DE NUIT” GIN Share AWARDs | „SEVENTY ONE EAU DE NUIT” GIN
Seventy One Eau de Nuit


Spirits Award februarie 2023 | „SEVENTY ONE EAU DE NUIT” GIN

Seventy One Eau de Nuit Gin este alesul nostru pentru luna februarie. Acest gin unic este gândit încă de la început de marele fotograf MERT ALAS, „Fotograful Top Modelelor”, ca pe un proiect special, asemenea unei cologne de lux, de la sticla identică unui parfum rar şi până la abordarea conţinutului în spiritul aromelor din lumea parfumeriei, cu distilări speciale pentru fiecare component şi cuplarea doar la final. La acest gin s-a lucrat intens timp de patru ani!

SEVENTY ONE EAU DE NUIT

Mert Alas

Seventy One Eau de Nuit Gin reprezintă rezultatul unui studiu intens al ideii şi stărilor nopţilor de petrecere, de mister şi de iubire, atât de bine cunoscute marelui fotograf. Este unul dintre cele mai soft ginuri din lume. Cu o amprentă fină de whisky. Conceput ca un elixir modern. O senzualitate aparte a unei băuturi unice, un amestec de frumuseţe şi mister. Reprezintă cea mai avansată şcoală de creaţie a ginurilor din acest moment, inspiraţia principală venind din poveştile lui Oscar Wilde şi din experienţele personale ale creatorului.

Seventy One Eau de Nuit

Seventy One Eau de Nuit

Se doreşte a fi un masterpiece al istoriei ginului, un nou capitol în evoluţia de sute de ani a acestui gen de spirit.

După ce sunt distilate şi obţinute cele mai intense extracte, exclusiv naturale şi inedite, de ienupăr, pin sălbatic, citrice şi petale de trandafir, regăsim accente suplimentare de vanilie, migdale, ciocolată neagră, miere de salcâm, pară şi coniac. Se adaugă la final ingredientul cheie – QUEEN OF THE NIGHT – floarea rară de cactus ce înfloreşte o singură noapte pe an!

Apoi conţinutul este prezervat timp de exact 71 de zile într-o creaţie unică de butoi, făcut din trei tipuri de lemn rar de stejar, pentru tărie şi finalizarea aromei unice. Rezultatul este asemenea unei brize misterioase, într-o noapte caldă de vară, încărcată de senzualitate şi sofisticare, ce-şi aşteaptă doar cuburile de gheaţă pentru perfecţiune.

Seventy One Eau de Nuit

Text de Alin Gălățescu

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Alte Articole, Știri din SPIRITS AWARDS.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută