Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | Parfumul lunii februarie: ‘CAUSE I’M HAPPY by Musicology

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | Parfumul lunii februarie: ‘CAUSE I’M HAPPY by Musicology Share AWARDs | Parfumul lunii februarie: ‘CAUSE I’M HAPPY by Musicology
CAUSE I’M HAPPY


Parfumul lunii februarie: ‘CAUSE I’M HAPPY by Musicology

MUSICOLOGY aduce un omagiu simțurilor, exprimă chiar amintirile și emoțiile muzicale și olfactive împreună.

De la apariția umanității, ne-am folosit de cele cinci simțuri pentru a evolua și pentru a transforma lumea din jurul nostru… vederea, atingerea, gustul, mirosul și auzul! Fiecare folosește o parte diferită a corpului nostru, dar toate aceste simțuri au nevoie de memoria noastră.

CAUSE I’M HAPPY

De fapt, artele folosesc în mod constant simțurile și amintirile noastre pentru a transmite, a evoca și a provoca trăiri… iar două dintre simțurile noastre principale sunt auzul și mirosul. Și ambele înfloresc în muzică, respectiv în parfum. Fiecare parfum și fiecare muzică are propriile note, armonii, acorduri, melodii… iar pe lângă asemănarea lingvistică, există încă un element cheie care le leagă: Aerul!

Dacă toate artele rezonează una cu cealaltă, doar Muzica și Parfumul împărtășesc același vehicul impalpabil și efemer, care le transportă și le aduce în inimă, această stare efemeră fiind cea care subliniază legătura reală dintre ele.

CAUSE I’M HAPPY

‘Cause I’m Happy

O melodie care bucură inima și care îți aduce zâmbetul pe buze. E un secret? Ritmul plin de energie și strălucire al citricelor, amplificat de o simfonie unică de lemn, mosc și ambră. Sub simplitatea aparentă, se ascunde un farmec nebunesc! Un mix sofisticat de bergamotă și grapefruit întâlneşte parfumul lemnos, aromat, al chiparosului, o întâlnire plină de note ultra-revigorante. În inima parfumului, refrenul este îndrăgit datorită florii de portocal, dar și a moscului și ambretei, uşor pudrate.

În cele din urmă, o combinație puternică de lemn de cedru și vetiver urcă pe scenă. Se amestecă cu căldura senzuală a ambrei pentru un impact puterninc şi un siaj de lungă durată.

NOTE

Note de top:

CAUSE I’M HAPPY
Bergamotă, grapefruit, chiparos.

Note de mijloc:

CAUSE I’M HAPPY

Floare de portocal, mosc, ambreatta.

Note de bază:

CAUSE I’M HAPPY

Lemn de cedru, vetiver, ambră gri.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Alte Articole, Știri din LIFESTYLE – AWARDS.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută