Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2023
Artă & Cultură

Filarmonica de Stat Sibiu, record de evenimente în 2022, plus proiectul ecologic ”pădurea artiștilor” avut în vedere pentru 2023

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Filarmonica de Stat Sibiu, record de evenimente în 2022, plus proiectul ecologic ”pădurea artiștilor” avut în vedere pentru 2023 Share Filarmonica de Stat Sibiu, record de evenimente în 2022, plus proiectul ecologic ”pădurea artiștilor” avut în vedere pentru 2023

Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, a vorbit într-o conferință care a avut loc în 10 februarie, la sediul instituției pe care o conduce, despre un proiect ecologic pe care dorește să-l implementeze. Este vorba, după cum a explicat acesta, despre plantarea unor copaci pe o parcelă, care va deveni cunoscută sub numele de pădurea artiștilor.

„Ne gândim ca în viitor, împreună cu Consiliul Județean și cu alți parteneri, să creăm un eveniment continuu care să aibă legătură cu zona ecologică. Vom detecta și suntem în căutarea unei parcele de pământ în care se vor planta copaci. Fiecare copac va simboliza de fapt și de drept floarea pe care artiștii noștri invitați la filarmonică o vor primi la finalul concertului, știți că este acest obicei elegant de a oferi flori la final de concert artiștilor.

Cristian Lupeș a menționat că în anul 2022 Filarmonica de Stat Sibiu a desfășurat 235 de evenimente, spre deosebire de anul 2019, când au fost doar 70.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută