Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/02/2023
Artă & Cultură / Teatru

”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100! Share ”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100!
”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100!


”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100!

Pusă în scenă la Teatrul Național ”I.L.Caragiale” în decembrie 2017, în regia cu nerv a lui Erwin Șimșensohn, cu o distribuție DUBLĂ, piesa Agathei Christie, Cursa de șoareci a ajuns la reprezentația cu numărul 100, care va fi sărbătorită în seara zilei de 14 februarie 2023, pe scena mare!

Spectatorii care vor fi prezenți în Sala Ion Caramitru a TNB la această reprezentație aniversară vor asista la o experiență inedită, având ocazia de a vedea pe scenă, de-a lungul celor două părți ale spectacolului, pe TOȚI actorii, care vor interpreta, pe rând, partiturile personajelor.

”Cursa de șoareci” aniversează la TNB reprezentația cu numărul 100!

Capodoperă a genului polițist, ”Cursa de șoareci” a avut premiera la Londra, în 1952, şi de atunci se joacă neîntrerupt cu mare succes, fiind considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului.

Pe scena Naţionalului bucureştean, spectatorii care au umplut sălile la refuz s-au putut bucura de o montare captivantă, cu o distribuție de excepție, replici istețe, umor britanic rafinat și o intrigă palpitantă, al cărei deznodământ pare să se rescrie în mintea fiecăruia dintre noi, pe măsură ce apar noi indicii. Fiecare personaj devine suspect, iar fiecare răsturnare de situație – o lovitură de teatru.

În speranța că spectatorii care au văzut deja ”Cursa de șoareci” nu vor divulga numele criminalului, suntem convinși că irezistibilul thriller clasic de la TNB va captiva mult timp de acum înainte publicul român.

Următoarea reprezentaţie este programată pentru data de 11 martie, ora 19.00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută